Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανάσταση: Με αυτά τα προγράμματα θα γλεντήσει το κοινό το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Ολοταχώς για την Ανάσταση οδεύουν τα κανάλια και κάποια θα είναι πιο προετοιμασμένα με πρωτότυπο πρόγραμμα ενώ κάποια άλλα θα βασιστούν σε παλαιότερες εκπομπές ή μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις καλλιτεχνών σε νυχτερινά κέντρα.

Αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη» και τη σύνδεση με εκκλησίες, τη σειρά θα πάρει η μουσική.

Με τι θα γλεντήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Ανάστασης αν επιλέξουν να ανοίξουν την τηλεόρασή τους; Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας!

ALPHA

Με σύνδεση από ιερό ναό της πόλης θα μεταδώσει το αναστάσιμο μήνυμα το κανάλι. Αμέσως μετά θα μπει στο πνεύμα της ημέρας μεταδίδοντας μαγνητοσκοπημένη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη.

ANT1

Μετά από ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», θα γίνει σύνδεση με ναό για την αναστάσιμη Ακολουθία.

Για τη διασκέδαση του κοινού, το κανάλι θα προβάλει τη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου το καλοκαίρι του 2022 στο Κατράκειο με τη συμμετοχή της Ήβης Αδάμου.

MEGA

Από τα λίγα κανάλια που θα παρουσιάσει πρωτότυπο μουσικό πρόγραμμα το βράδυ της Ανάστασης, το Mega φέρνει τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου στο πασχαλινό «Σπίτι με το Mega».

Οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους επί σκηνής και μας ταξιδεύουν μελωδικά, από την κατάνυξη στην ψυχική ανάταση της Ανάστασης.

Στη σκηνή θα ανέβει και ο Βασίλης Σαλέας.

Στις 23:50 θα γίνει σύνδεση με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Λίγο μετά την Ανάσταση, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου αναλαμβάνουν να συνεχίσουν το αναστάσιμο γλέντι.

Δίπλα τους θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής που θα απογειώσουν το κέφι: Ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το πασίγνωστο νησιώτικό της ρεπερτόριο, η Γωγώ Τσαμπά με τραγούδια σφραγισμένα από την παράδοση και με άρωμα Πόντου, ο Αλέξης Παρχαρίδης. Μαζί τους ο ταλαντούχος Χάρης Μακρής. Στη βραδιά συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος και ο Λαογραφικός Όμιλος Κουρήτες.

 

 

OPEN

Άλλο ένα κανάλι που εξασφάλισε «φρέσκο» πρόγραμμα για το κοινό του.

O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται στο «Ο,τι αγαπώ» το Μεγάλο Σάββατο, στις 22:45 τον Δημήτρη Μπάση σε μια εορταστική εκπομπή με πολυαγαπημένα τραγούδια, λάμψη, χαρά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στις 23:55 θα γίνει σύνδεση με τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για την Αναστάσιμη Ακολουθία και το «Χριστός Ανέστη».

Αμέσως μετά θα συνεχίσει η εκπομπή.

Άννα Κουτσαφτίκη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βαλέρια Κουρούπη, Αλίνα Κοτσοβούλου, Ελίζα Σκολίδη και Μαρίλια Μητρούση, αναλαμβάνουν δράση από μικροφώνου και παρέα με τον Κώστα Αποστολάκη, τον Τάσο Γιαννόπουλο, τον Άγγελο Μπούρα, τον Βασίλη Γιακουμάρο, τη Μαριλένα Ράδου και την Παναγιώτα Βιτετζάκη, ανεβάζουν τη διάθεση της αναστάσιμης βραδιάς.

ΕΡΤ1

Και το κρατικό κανάλι προχώρησε σε μαγνητοσκόπηση ενός ανατρεπτικού μουσικού προγράμματος για τη βραδιά της Ανάστασης.

Έτσι στις 00.10 η Χριστίνα Βίδου, ο Γιώργος Κουβαράς και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος αφήνουν για λίγο την επικαιρότητα και μας προσκαλούν σ’ ένα ξεχωριστό δίωρο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, μουσική, τραγούδι και χορό, με τίτλο «Θα πεις κι ένα τραγούδι».

Μαζί τους, σε ρόλους-έκπληξη, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και ηθοποιοί, όπως βέβαια και εξαιρετικοί τραγουδιστές, που θα ερμηνεύσουν υπέροχα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Μαριώ, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Ασπασία Στρατηγού, η Ρία Ελληνίδου, αλλά και ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Χρήστος Νικολόπουλος, ξεσηκώνουν τους τηλεθεατές με αγαπημένα τραγούδια.

Στην παρέα τους και οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα, Τζένη Θεωνά, Δημήτρης Κίτσος, Δημήτρης Γεροδήμος, όπως και οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της δημόσιας τηλεόρασης Λία Χριστάρα, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Γιάννης Μούτσιος, Κώστας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Τζένη Μελιτά, Μαρία Κοζάκου, Χρύσα Παπασταύρου, Έλενα Μπουζαλά, Αθηνά Καμπάκογλου, θα μοιραστούν πασχαλινές αναμνήσεις και, φυσικά, θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να τα καταφέρουν εξαιρετικά και στο τραγούδι. Συμμετέχει και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

 

ΣΚΑΪ

Άλλο ένα «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα ανασύρει από το αρχείο του το κανάλι του Φαλήρου για την Ανάσταση.

Στις 23.15 θα προβληθεί η ξένη ταινία «Το απαγορευμένο βασίλειο».

Θα διακόψει για το «Χριστός Ανέστη» και στη 1.15 το βράδυ τη σκυτάλη θα πάρει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Επιλέχθηκε η εκπομπή που ήταν αφιερωμένη σε λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 που ερμηνεύουν οι: Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Βασίλης Δήμας, Βάλια Σωμαράκη και Κατερίνα Λιόλιου για μια ανεπανάληπτη βραδιά με πολύ κέφι.

Την παρέα συμπληρώνουν οι: Ματίνα Νικολάου, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Τζώρτζια Συρίχα, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Άννυ Πανταζή, Χάρης Σιανίδης, Βίβιαν Μπενέκου, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Δημητρίου, Μαρία Ψηλού, Ειρήνη Στεριανού, Σωτήρης Δούβρης, Στέφανος Κακαβούλης, Βασιλική Αγγέλη και Έλβη Μιχαηλίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!