Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανάσταση στο Σπίτι με το Mega: Όσα θα δούμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Ένα εορταστικό πρόγραμμα έχει ετοιμάσει το “Σπίτι με το Mega” για το βράδυ του Μ. Σαββάτου, στις 22:20.Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στην εκπομπή του Mega τη Γλυκερία και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Οι δύο ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους επί σκηνής και ταξιδεύουν μελωδικά το κοινό, από την κατάνυξη στην ψυχική ανάταση της Ανάστασης.

Στη σκηνή θα ανέβει και ο Βασίλης Σαλέας. Στις 23:50 θα γίνει σύνδεση με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για να μεταδοθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως.

Λίγο μετά την Ανάσταση, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου αναλαμβάνουν να μετατρέψουν το Σαββατόβραδό μας σε μια μαγική γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές.

Δίπλα τους θα βρεθούν καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής: Ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το νησιώτικό της ρεπερτόριο, η Γωγώ Τσαμπά με τραγούδια σφραγισμένα από την παράδοση και με άρωμα Πόντου, ο Αλέξης Παρχαρίδης. Μαζί τους ο ταλαντούχος Χάρης Μακρής.

Στη βραδιά συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος και ο Λαογραφικός Όμιλος Κουρήτες.

Εκλεκτοί καλεσμένοι θα πάρουν μέρος στο εορταστικό “Σπίτι με το Mega”: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA “Μεγάλη Εικόν”” Νίκη Λυμπεράκη, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Βούλα Πατουλίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Κουρή, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Νίκη Παλληκαράκη και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!