Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θρίλερ με την Ελένη Τσολάκη στο παρά πέντε – Μεταξύ Open και Star φαίνεται ότι βρίσκεται η γνωστή παρουσιάστρια

Ανατροπή με την Ελένη Τσολάκη και μάλιστα στην τελική ευθεία για τη λήξη της φετινής σεζόν. Όλα έδειχναν πως η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο Open και μάλιστα οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν κάτι παραπάνω από προχωρημένες.

Όμως, η ιδιαίτερα ρευστή κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι της Παιανίας, με φόντο τις πολύ χαμηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, και η παραίτηση της Χρύσας Μασούρου από τη διεύθυνση προγράμματος την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργούν νέα δεδομένα.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν από την Παρασκευή στα δημοσιογραφικά γραφεία φέρουν την Ελένη Τσολάκη να έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από το Star προκειμένου να αναλάβει το «Breakfast@Star» την επόμενη σεζόν. Στο θέμα αναφέρθηκε και η Φαίη Σκορδά στη χθεσινή εκπομπή της λέγοντας μάλιστα με βεβαιότητα πως η Ελένη Τσολάκη έχει «κλείσει» ήδη στο Star.

Επισημαίνεται πως πρόσφατα την αρχισυνταξία της πρωινής εκπομπής του Star ανέλαβε ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη, Χρήστος Αϊβαλιώτης. Φαίνεται πως η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια πάντως έχει δεχτεί εκ νέου κρούση και από τον ΑΝΤ1.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως θα γίνει ένα κρίσιμο ραντεβού μεταξύ της παρουσιάστριας και του Open μετά το Πάσχα και από κει και πέρα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις είτε με την υπογραφή νέου συμβολαίου της παρουσιάστριας στο κανάλι της Παιανίας είτε τελικά με την αποχώρησή της ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας.

Δημοσιέυτηκε στην έντυπη OnTime στις 11/4

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!