Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: Ιωαννίδης και Κοντιζάς απαντούν για το μέλλον της εκπομπής

Στο μέλλον του MasterChef και στο κατά πόσο θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν αναφέρθηκαν οι κριτές του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς. Ωστόσο, έδωσαν διαφορετικές απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα.

Αναλυτικά, σε δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη στην εκπομπή «Πρωινό μας», και απαντώντας στο αν έχουν αρχίσει οι συζητήσεις με το Star για την επόμενη σεζόν σε σχέση με το μέλλον του μαγειρικού διαγωνισμού, ο δημοφιλής σεφ μίλησε για θετική διάθεση. Επίσης, έδωσε μεγάλη πιθανότητα το MasterChef να συνεχιστεί και του χρόνου. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κάτι έχουμε συζητήσει με το κανάλι, είναι θετική η διάθεση θα έλεγα. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να δούμε το MasterChef και την επόμενη χρονιά. Από τη στιγμή που έχουμε ιδέες να δώσουμε, μπορεί να συνεχίσει πολύ όμορφα».

Παρόλα αυτά, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αρκετά διαφορετική άποψη, αφού έκανε σαφές ότι δεν έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό. Ειδικότερα, ο κριτής ανέφερε: «Όχι δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με το κανάλι. Η διάθεσή μας είναι να τελειώσουμε αυτό που κάνουμε με τρομερή ενέργεια και όρεξη, έτσι όπως το κάνουμε, να πάει καλά αυτό, και μετά θα δούμε. Και επίσης να δούμε και τις οικογένειές μας».

Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε για όσα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς εξέφρασε την απορία του γελώντας, και σχολίασε: «Έχει μιλήσει ο Πάνος με το κανάλι και δεν μου το έχει πει;».

«Εννοείται ότι θα μπορούσε να μην δούμε το MasterChef του χρόνου. Η δική μας διάθεση είναι να τελειώσουμε το MasterChef 7 και μετά να κάτσουμε να σκεφτούμε ποιες είναι οι επιλογές. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», είπε ολοκληρώνοντας ο Σωτήρης Κοντιζάς.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!