Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή 14.04 τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με 3 μεγάλες προσφορές

Εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή 14.04, αποκλειστικά με την εφημερίδα Παραπολιτικά, 5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα τριήμερο πακέτο διακοπών για 2 άτομα!

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ!

5 ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CAR ‘N MOTION!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή 14.04, αποκλειστικά με την εφημερίδα Παραπολιτικά, 5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα τριήμερο πακέτο διακοπών για 2 άτομα! Βρείτε το τυχερό κουπόνι μέσα στην εφημερίδα και απολαύστε ένα ονειρεμένο τριήμερο ταξίδι διακοπών, το οποίο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και με δυνατότητα δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου, σε όποιον προορισμό από τους παρακάτω επιθυμείτε:

Πήλιο

Ορεινή Κορινθία

Λίμνη Πλαστήρα

Γύθειο

Ερέτρια

Καλαμάτα

Ορεινή Αρκαδία

Μαζί,

Εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή 14.04 τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν το βιβλιαράκι «Ο Επιτάφιος Θρήνος», με τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής

«Ο Επιτάφιος Θρήνος»

Μη χάσετε εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή 14.04 με τα Παραπολιτικά, ένα εύχρηστο και πρακτικό βιβλιαράκι που περιλαμβάνει τα εγκώμια που ψάλλονται το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Ακόμα,

Νέα μεγάλη εκδοτική προσφορά: Η «Βιβλιοθήκη Αρχαίας Ελλάδας», εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βιβλιοθήκη Αρχαίας Ελλάδας

ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν για πρώτη φορά τα μεγάλα, κλασικά και ιστορικά έργα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, σε σκληρόδετες συλλεκτικές εκδόσεις.

Αποκτήστε τα αριστουργήματα των κορυφαίων παγκοσμίων προσωπικοτήτων όλων των εποχών, που θεωρούνται τόσο η βάση της ελληνικής παιδείας και του πολιτισμού, όσο και τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η παγκόσμια λογοτεχνία και ο δυτικός πολιτισμός. Είναι έργα διαχρονικά, που αν και γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια, εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και έχουν ενσωματωθεί στο εκπαιδευτικό σύστημα των περισσότερων εθνών.

Τα έργα περιέχουν μόνο τη νεοελληνική μετάφραση και συνοδεύονται από έναν ιδιαίτερα εύληπτο σχολιασμό, έτσι ώστε ο αναγνώστης να κατανοεί πλήρως το πνεύμα της τότε εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες μεταφράσεις έχουν εκπονηθεί από κορυφαίους ανθρώπους των γραμμάτων, όπως ο Πολυλάς, ο Γρυπάρης, ο Φώτος Πολίτης, ο Σουρής, ο Δημητρακόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!