Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ντέπυ Γκολεμά: «Όταν λες Ζενεβιέβ τι εννοείς; Έχω άγνωστες λέξεις παιδιά»

Η Ντέπυ Γκολεμά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα. 

Γιώργος Λιάνης – «Δεν είναι ωραίο ένας άντρας να λέει τέτοια πράγματα για οποιαδήποτε γυναίκα, είναι ντροπή».

Ανδρέας Μικρούτσικος – «Δεν είναι ωραίο να λες για μια κυρία αυτά που έχεις περάσει μαζί της. Στην ηλικία του να βγαίνει να λέει τέτοια πράγματα».

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Ιάσονας Τριανταφυλλίδης – «Και ο Ιάσονας παραφέρθηκε και μεγαλοποίησε τα πράγματα και είπε κουβέντες άσχημες. Και ο Γρηγόρης επίσης απάντησε, ενώ κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να δώσει καν σημασία».

Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν είναι ένα πρόσωπο που μου λείπει, απλά είναι ένα πρόσωπο που της εύχομαι να βρει μια δουλειά».

Ντέπυ Γκολεμά – «Αλίμονό μας (σ.σ. αν κάνει πρωινό). Έχω πει ότι η κ. Καγιά είναι ένας άνθρωπος της μόδας. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν θα πάρει προαγωγή για πρωινό, βραδινό…»

Ζενεβιέβ Μαζαρί – «Όταν λες Ζενεβιέβ τι εννοείς; Έχω άγνωστες λέξεις παιδιά».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτά τα πρόσωπα τα έχω βγάλει από το ρεπερτόριό μου, με το ελαφρύ ρεπερτόριο ασχολούμαι πολύ λίγο. Για το λίγο που τον είδα… ταχείας καύσεως που λέμε».

Νίκος Μουτσινάς – «Εμένα μου αρέσει οι άνθρωποι κάπου να παίρνουν ένα ρεπό, να ησυχάσει αυτό που κάνουν, να ησυχάσουμε κι εμείς που το βλέπουμε και να ηρεμήσει και ο παρουσιαστής, ο οποίος μπορεί να θέλει έχοντας βγάλει αρκετά χρήματα να πάει στο Λας Βέγκας να κάνει διακοπές».

Μάρκος Σεφερλής – «Έχει ένα μεγάλο κοινό, το οποίο δεν σου επιτρέπει να το αποδομήσεις. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου».

Φαίη Σκορδά – «Η γνώμη μου είναι ότι επέλεξε λάθος κανάλι, ο ΣΚΑΪ δεν της πηγαίνει της Φαίης».

Survivor – «Είναι το τραγικότερο όλων. Φέτος ό,τι κινείται γύρω από αυτό το σούργελο που λέγεται Survivor, είναι ό,τι χειρότερο έχω δει. Βλέπουμε και την απληστία ανθρώπων που βγαίνουν από εκεί με 45-50 χιλιάδες ευρώ… και είναι όλοι αγράμματοι εκεί μέσα».

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης – «Χαίρομαι πάρα πολύ για τους συγκεκριμένους δύο ανθρώπους. Μου αρέσει πάρα πολύ που χαίρονται αυτό που έχουν, έναν έρωτα μεσόκοπο, μέσης ηλικίας που λέμε, αλλά πάντως χαίρομαι πάρα πολύ»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!