Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με την Σίσσυ Χρηστίδου: «Κάνουν συνέχεια αυτή την ερώτηση είναι εμμονικό»

Η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα θέλησε να μοιραστεί την ενόχληση της για τις ερωτήσεις στο Χαμογέλα και Πάλι. Επιπλέον, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δώσει ένα τέλος στις φήμες που θέλουν τις σχέσεις της με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη της να περνούν κρίση μετά τα εκατέρωθεν σχόλια.

«Επειδή είδα κάπου το Σαββατοκύριακο να ρωτάνε – δε θυμάμαι ποια ήταν: πώς κρίνετε την κόντρα Καινούργιου-Μουτσινά; Παιδιά, είναι δυνατόν; Γιατί το κάνετε αυτό; Είμαστε και στην ίδια εταιρία παραγωγής; Είναι άσχημο», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πραγματικά δεν υπάρχει καμία κόντρα και ότι ο Μουτσινάς είπε φθηνή την εκπομπή… Αν υπήρχε κόντρα, δεν θα απαντούσα με χιούμορ και ο ίδιος να το ξαναέπαιζε. Δεν το καταλαβαίνω για ποιον λόγο το κάνετε αυτό. Είναι αστείο όλο αυτό», σημειώνει η παρουσιάστρια.

«Συγχύστηκα τώρα. Και ο Μουτσινάς μας αγαπάει κι εμείς τον αγαπάμε. Βλέπω ότι στην εκπομπή της Χρηστίδου κάνουν συνέχεια αυτή την ερώτηση… μου κάνει λίγο εμμονικό. Με μένα μιλάει ο Νίκος… θα μιλήσω σύντομα σε μία συνέντευξη που θα του δώσω», είπε με νόημα κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!