Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τη «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού απόψε στις 21:00

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τη «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού απόψε στις 21:00!

Η Αντζελα Δημητρίου συναντά τη Ρούλα Κορομηλά και μοιράζεται τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της

Το ρεπερτόριό της είναι συνώνυμο με τους μεγάλους έρωτες, αλλά και τους δύσκολους χωρισμούς. Στο άκουσμα του πασίγνωστου ονόματός της, οι συνειρμοί με τραγούδια-σταθμούς στο λαϊκό πεντάγραμμο, είναι αναπόφευκτοι: «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ», «Μαργαρίτες», «Είναι κάτι χαρακτήρες», κ.ά. Η Αντζελα Δημητρίου έρχεται απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» και εξομολογείται στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της συναρπαστικής 45χρονης πορείας της στο τραγούδι.

Τα τραγούδια που την καθόρισαν, οι συνεργασίες που ξεχωρίζει, οι άνθρωποι που συνάντησε κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής της, οι πλατινένιοι δίσκοι και τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πιο γνωστές πίστες: για όλα αυτά θα μιλήσει η «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού στη Ρούλα Κορομηλά.

Τη σκηνή θα μοιραστούν μαζί της πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες, ερμηνεύοντας, μεταξύ άλλων, και δικές της, τεράστιες επιτυχίες: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Απέργης και η Ανδρομάχη θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη βραδιά.

Εκλεκτοί καλεσμένοι συμπληρώνουν την υπέροχη συντροφιά. Ο Κώστας Τσουρός, η Έλντα Πανοπούλου και ο Παύλος Σταματόπουλος μοιράζονται μαζί μας άγνωστες ιστορίες από τη γνωριμία τους με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Έκπληξη της βραδιάς η εμφάνιση της Ελίζας Βόζεμπεργκ, η οποία αποκαλύπτει όσα τις ενώνουν στη μακρόχρονη φιλία τους.

Απόψε στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» βάζει φωτιά στο πιο αξέχαστο Σαββατόβραδο, με τη μοναδική Αντζελα Δημητρίου!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!