Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκάλυψη από τον Άρη Σοϊλέδη: «Υπήρχαν στιγμές στο Survivor που έτρωγες ακόμα και αν έχανες στο αγώνισμα»

Με αφορμή την συμμετοχή στο J2US, ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε την Παρασκευή στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις εξελίξεις στο Survivor All Star, μιας και έφτασε ως την δεύτερη θέση του περσινού κύκλου στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και το viral βίντεο με τους παίκτες να τρώνε ντιλίβερι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όπως νομίζει ο Ηλίας Γκότσης ότι πρέπει να το αντιμετωπίσει το θέμα του Survivor All Star, να το αντιμετωπίσει για την εικόνα του. Αν έχουν και άλλοι παίκτες κινητό στο παιχνίδι, θα βγουν. Αν δεν έχουν, δεν θα βγουν κι άλλα στη φόρα».

«Έχω δει το βίντεο με το φαγητό αλλά, αν δεν είμαι εκεί για να ξέρω τι είναι αυτό, δεν μπορώ να έχω άποψη. Υπήρχαν κάποιες στιγμές στο Survivor που και να έχανες στο παιχνίδι, επειδή μπορεί να ήταν δύσκολη η μέρα ή τα γυρίσματα, που σου έλεγαν «άντε σήμερα θα σου χαρίσουμε ένα μπολάκι ρύζι για να φας γιατί έχεις πεθάνει στο γύρισμα 12 ώρες». Υπήρχε αυτό, ναι, σαν ενδεχόμενο».




Την ίδια μέρα, λίγες ώρες αργότερα, ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «θέλω να κερδίζω ότι και να κάνω! Άλλο αν έχω τις δυνατότητες ή αν μπορώ. Αυτή τη στιγμή, στο J2US, βήμα βήμα το βλέπουμε. Αν υπάρχει βελτίωση και ο κόσμος μας θέλει, τότε ναι, γιατί όχι, θα ήθελα να κερδίσουμε με την Μαριάντα Πιερίδη».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!