Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Παπανώτας για Survivor: «Απορώ πως επιτρέπεται να υπάρχει, είναι θέμα αξιοπρέπειας»

Ο Δημήτρης Παπανώτας από τον αέρα της εκπομπής Happy Day, θέλησε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στο All Star Survivor. O δημοσιογράφος ήταν κόλαφος με τα όσα αποκάλυψε την επίσκεψη των παικτών στο σπίτι του Acun και πως πήραν μαζί τους πράγματα. 

«Φώναξε τους πεινασμένους σπίτι του και αντί να τους κεράσει κάτι να φάνε τους είπε: μη στεναχωριέστε, θα έρθουν τα έπαθλα; Εγώ θεωρώ πώς θεωρείται αξιοπρεπές το να πας σε ένα παιχνίδι που σου επιβάλλει να πεινάς. Με τη θέλησή σου μπορεί να πας και σε ένα παιχνίδι που όποιος σκοτώσει τον άλλο θα πάρει περισσότερα λεφτά, θα το κάνουμε;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν έχω καταλάβει πως επιτρέπεται να υπάρχει αυτό το πράγμα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι αξιοπρεπείς από μόνοι τους. Θα πρέπει να τους κάνουμε ρόμπα; Εγώ τουλάχιστον δεν έχω πει ποτέ: μπράβο, τι υπέροχο που είναι το Survivor», τόνισε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Το ότι το βλέπεις όμως σημαίνει ότι κι εσένα σου ιντριγκάρει το ενδιαφέρον. Θα ‘πρεπε το αναξιοπρεπές να το αποκλείσεις από το πεδίο σου», του απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ακόμα πιο πολύ θα με ιντρίγκαρε αυτό που έχει βγει σε ταινία, που αμολάνε 10 σε ένα νησί και όποιος φάει όλους τους άλλους και μείνει μόνος του… Θα το κάνουμε κι αυτό, επειδή πηγαίνουν με τη θέλησή τους; Άρα δεν είναι θέμα θέλησης. Είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας», επισήμανε ο Δημήτρης Παπανώτας για το Survivor.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!