Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks: Μπάχαλο για Αιμιλία και Χριστιάννα – «Το τρίο της αποτυχίας; Τι φάση;»

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινήθηκε το My Style Rocks και το απόγευμα της Τετάρτης όταν και οι διαγωνιζόμενες προσπάθησαν, για μια ακόμα φορά, να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές επιλογές. Η πασαρέλα της Βασιλικής Λιγνού, ωστόσο, κάθε άλλο παρά ασυγκίνητες άφησε τις συμπαίκτριες της.

Εκείνο που… άναψε όμως κυρίως τα αίματα ήταν το γεγονός πως η Νικολέττα Στρελτσόβα προχώρησε σε μια δημοσίευση με την οποία αποδείκνυε ότι η Χριστιάννα Κατσιέρη αντιγράφει ντυσίματα από βιτρίνες. Για αυτό, λοιπόν, η Αιμιλία Vodos και η Βασιλική Λιγνού σχολίασαν την ανάρτηση αυτή και η κατάσταση ξέφυγε για μια ακόμα φορά στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. «Παιδιά, δεν θα πω ψέματα και με βγάλατε από τη δύσκολη θέση, σας ευχαριστώ, γιατί αποδείξατε ότι στιλίστα δεν έχω! Επειδή αντέγραψα μια φορά και γω μια βιτρίνα, που άλλες έρχονται από σχεδιαστές από πάνω μέχρι κάτω και κάνουν και χορηγίες αλλά αυτό δεν κατακρίνεται.

«Ξέρω πολλά αλλά δεν ήρθε η ώρα για να τα πω ακόμα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χριστιάννα Κατσιέρη για να σπεύσει η Αιμιλία Vodos να την αντικρούσει στο My Style Rocks. «Τέσσερα look είδαμε! Και εσύ έγραψες σαν απάντηση «στο τρίο της συμφοράς» και «στο τρίο της αποτυχίας». Τι φάση; Ποιο τρίο της αποτυχίας; Είναι πολύ κακό αυτό».

«Θα μάθεις την φάση, σύντομα» υπογράμμισε, με νόημα, η Χριστιάννα Κατσιέρη στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks που ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!