Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο στιγμιότυπο! Κατσάδιασε on air τον Τσούλη και δεν φαντάζεστε τον λόγο

Ντυμένη στα κατακόκκινα σήμερα, 28 Μαρτίου, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι μετά την εκπομπή θα πάει στο γυμναστήριο, όμως όταν είδε ότι ο Γιώργος Τσούλης είχε το αγαπημένο της φαγητό, τον φώναξε…

Τρίτη σήμερα και κάθε Τρίτη η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνει στο γυμναστήριο…

Αυτή τη μέρα λοιπόν κοιτά να τρώει ελαφριά προκειμένου να πάει αμέσως μετά την εκπομπή στο γυμναστήριο. Όμως όταν είδε ότι ο σεφ της, Γιώργος Τσούλης έφτιαξε μακαρόνια με κιμά, τρελάθηκε γιατί δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στα ζυμαρικά και του είπε: «Σήμερα που θέλω να γυμνάσω το κορμί μου; Πας κάτι Τρίτες, το έχω παρατηρήσει, και φτιάχνεις κάτι φαγητά… Γιατί παιδί μου Τρίτη; Καλή είναι και η Δευτέρα»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω γυμνάστρια, αν είχα κάποιον να μου λέει, ό,τι σου λέω και μην παίρνεις ανάσα, θα είχα φύγει… εδώ λέω στη γυναίκα κάνω προσπάθειες, με το ζόρι έχω έρθει…».

Η Ελένη όση ώρα μιλούσε, έβλεπε το λαχταριστό πιάτο και… δεν κατάφερε να αντισταθεί. Πήγε σε διαφημίσεις και την «τσάκισε» τη μακαρονάδα!

Να σας θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια πηγαίνει στο γυμναστήριο εδώ και ένα μήνα και δεν έχει σταματήσει. Συγκεκριμένα μετά από χρόνια πήρε την απόφαση να πάει ξανά στο γυμναστήριο και στις 21 Φεβρουαρίου ξεκίνησε και, όπως είπε, τα πηγαίνει μια χαρά!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!