Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανθή Βούλγαρη – Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Τα νούμερα τηλεθέασης και η μεταξύ τους σχέση

Στα παρασκήνια την πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Μega, Κοινωνία ώρα Mega βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και η δημοσιογράφος Φωτεινή Λάσπα. Οι δυο παρουσιαστές Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη μίλησαν για την τηλεοπτική τους χημεία, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τον τρόπο που έχουν βρει για να αποφορτίζονται μετά από μια δύσκολη λόγω επικαιρότητας εβδομάδα.

«Το πρωινό ξύπνημα συνηθίζεται και αν δεν πάει καλά η μέρα, έχεις πρωί πρωί νεύρα, μετά σου περνάνε και εκτονώνεσαι» ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη να εκφράζει αντίθετη άποψη λέγοντας: «Δε συνηθίζεται με τίποτα αλλά, αν έχεις καλή παρέα η αλήθεια είναι ότι σηκώνεσαι λίγο πιο εύκολα».«Η τηλεθέαση τη μια μέρα είναι έτσι, την άλλη αλλιώς. Τα νούμερα ανεβαίνουν, κατεβαίνουν… Έτσι είναι. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, από εκεί και πέρα, οι τηλεθεατές κρίνουν» ανέφεραν για τα νούμερα τηλεθέασης οι δυο παρουσιαστές.

Για τη μεταξύ τους χημεία, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη είπαν: «Εδώ και αρκετά χρόνια, επειδή βρεθήκαμε και ταιριάξαμε τηλεοπτικά στον αέρα, νομίζω ότι αυτό μας βοήθησε να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο σε όλα τα πράγματα. Κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής. Όταν υπάρχει σεβασμός και στον επαγγελματισμό και στην άποψη του άλλου, και θα μαλώσουμε και θα τα βρούμε. Οι εκπομπές δεν είναι κάτι που το βρίσκεις μια φορά και αυτό πάει μόνο του».

«Στην Ανθή θαυμάζω τα πάντα… Με έχει βοηθήσει σε αρκετές δύσκολες στιγμές και στον αέρα με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω δύσκολες στιγμές. Όταν δεν τρώει, δεν την πλησιάζω, είναι δύσκολο αυτό το πράγμα ή καμιά φορά, όταν έχει νεύρα προτιμώ να μη μιλάω και να λέω απλά “μάλιστα”» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για όσα θαυμάζει αλλά και όσα τον εκνευρίζουν στην Ανθή Βούλγαρη.

«Στον Ιορδάνη με εκνευρίζει αυτή η απίστευτη υπομονή του και η ηρεμία του. Ενώ ο κόσμος καίγεται… Αυτό μπορεί να μου τινάξει το μυαλό στον αέρα. Παράλληλα το θαυμάζω αυτό. Παρότι είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, έχει κάνει τόσες επιτυχίες, είναι ένας πολύ σεμνός άνθρωπος, δίνει πολύ χώρο στα νέα παιδιά. Ως φίλος – οικογένειά μου πια- είναι εκεί» είπε από τη δική της πλευρά η Ανθή Βούλγαρη για τον συμπαρουσιαστή της.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!