Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor All Star: Αυτές είναι οι νέες ομάδες, ποιοι χωρίζονται, ποιοι ενώνονται

Η τεταμένη κατάσταση ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Τάκη Καραγκούνια φέρνει πιο… γρήγορα την αλλαγή των ομάδων στο Survivor All Star!

Τα… πάνω κάτω στο Survivor All Star θα έρθουν στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή (26.03.2023) όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός θα καλέσει τις ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο.

Και το θέμα του έκτακτου συμβουλίου του νησιού θα είναι να χωριστούν εκ νέου οι δυο ομάδες του Survivor All Star.

«Θα τους καλέσει ο Γιώργος Λιανός σε ένα έκτακτο συμβούλιο, χωρίς οι παίκτες να γνωρίζουν.

Είναι απολαυστική η αντίδρασή τους όταν θα τους ανακοινώσει το λόγο που γίνεται το συμβούλιο κι ακόμα απολαυστικότερη η αντίδρασή τους όταν θα δουν σε ποια ομάδα έχει μπει ο καθένας», είπε ο Νίκος Παρτσώλης.

Μετά το νέο σχηματισμό της ομάδας, το ζευγάρι του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι μαζί, ενώ «χωρίζονται» οι κολλητοί Ηλίας Μπόγδανος και Ηλίας Γκότσης, ενώ η Εύη Σαλταφερίδου και ο Τάκης Καραγκούνιας, που έχουν πολλάκις συγκρουστεί, παραμένουν συμπαίκτες. Το ίδιο και η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor All Star είναι:

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!