Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Μουτσινάς σε Φαίη Σκορδά: «Επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση μπορεί να σε ρωτήσει ο καθένας ο,τιδήποτε;»

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου, μετά τις απαντήσεις που έδωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ ωραίο να θες να στηρίξεις τους συνεργάτες σου, το επικροτώ, το καταλαβαίνω 100% αλλά μέχρι ένα όριο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έπαθε αυτό η Φαίη, που συνήθως δεν παθαίνει… Δεν καταλαβαίνω τι ήταν αυτό, ότι η δημοσιογράφος… Άλλαξε η φάτσα της. Εκεί μένω. Τι εννοείτε;

Άρα εσύ Φαίη, επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση, δίνεις το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να σε ρωτήσει το ο,τιδήποτε; Αυτό λέμε; Αυτό είναι το δικαίωμα; Όχι φυσικά. Ένα πρόσωπο το οποίο εκτίθεται, θα βγουν οι δημοσιογράφοι να κάνουν ερωτήσεις. Μπορεί το πρόσωπο αυτό να μην απαντήσει, να είναι αγενής, να μην είναι αγενής, να κάνει ό,τι θέλει, να κάνει τα χέρια έτσι, γιατί πάντα μιλάμε για τον ανθρώπων που ήδη μιλάνε και παθαίνουν τρέλα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πάει να γίνει η τρέλα με τους δημοσιογράφους. Δεν μειώνει κανείς τη δουλειά τους, θα πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι οι υπόλοιποι ότι υπάρχουν όρια. Δεν θεωρώ ότι το έκανε για να την προσβάλει, μπορεί να μην έχει πολύ χιούμορ ο Ντάνος. Ο άνθρωπος το θεώρησε χιούμορ. Δεν τράβηξε χειρόφρενο να φέρει γυροβολιά. Την προσέβαλε δηλαδή; Δεν το κατάλαβα ρε παιδιά! Δεν θα μιλάω με άνθρωπο ε; Ποιον θα χαιρετήσω; Μόνο εσάς».
Να σου θυμίσουμε, ότι η Φαίη Σκορδά σχολίασε το πρωί για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι.

Όταν μπαίνει σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο. Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!