Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor All Star: Χαμός στο αγώνισμα – «Δείξε στον κόσμο τι νούμερο είσαι» – Μπουρλότο ο Καραγκούνιας

Το κλίμα στο All Star Survivor είναι πραγματικά τεταμένο. Οι δύο ομάδες έρχονται συχνά σε αντιπαραθέσεις και μάλιστα δεν λείπουν και οι χαρακτηρισμοί. 

«Είσαι νούμερο»

Στην πιο κρίσιμη φάση του αγωνίσματος, ο Τάκης έχασε από τον Νίκο και έτσι oι Κόκκινοι ισοφάρισαν. Ο Καραγκούνιας δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και ο Σπύρος αναφώνησε «Τι σου έκανε ο Νίκος, Τάκη;»!

Στη συνέχεια, στο Συμβούλιο του νησιού και πριν την ψηφοφορία των Κόκκινων ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε ξανά σε αντιπαράθεση. Αυτή τη φορά με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Με πειράζει ο Νίκος που έχει έπαρση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παίζω και το χαίρομαι και θέλω να κερδίζει η ομάδα μου κι ας χάνω εγώ, αυτός θέλει να κερδίζει αυτός κι ας χάνει η ομάδα του», ανέφερε ο μισθοφόρος και πρόσθεσε πως όταν φτάσει ο Νίκος στην ηλικία του θα είναι με κοιλιά σε κάποιο καφενείο και θα πίνει τσίπουρα.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του απάντησε πως δεν το κρύβει ότι αυτό είναι το όνειρό του. «Εγώ το έχω πει: Όνειρό μου να πίνω τσίπουρα και να έχω μπυροκοιλιά», παραδέχθηκε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!