Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μενεγάκη για Σεφερλή – Μουτσινά: «Αν είναι η τελευταία σου χρονιά, το ξέρεις αν σε θέλουν ή δεν σε θέλουν»

Θέση πήρε η Ελένη Μενεγάκη στο μεταγραφικό «μαναφούκι» του ΣΚΑΙ και στην ανακοίνωση για τον Μάρκο Σεφερλή.

«Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Δεν είναι περίεργο που δεν έχει ανακοινωθεί ο Χρήστος, περίεργο και πρωτοφανές είναι που ανακοινώθηκε ο Σεφερλής πριν το τέλος του τελευταίου δευτερολέπτου που θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1. Εγώ, αν ήμουν ΑΝΤ1… Αλλά δεν είμαι! Είπα να σταματήσω τώρα, γιατί αυτά πληρώνω», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει θέση στο κομμάτι που αφορά στον Νίκο Μουτσινά.

«Εννοείς ότι ένα κανάλι δεν ξέρει, αν έχεις πρόθεση να μην συνεχίσεις, δυόμιση μήνες πριν κλείσει η σεζόν; Εγώ φαντάζομαι, σε όλους συμβαίνει αυτό, όταν είναι η τελευταία σου χρονιά, το ξέρεις αν σε θέλουν ή δεν σε θέλουν. Έχεις κάνει κουβέντα, οι δύο μεριές έχουν κάνει κουβέντα», είπε.

«Δεν μπορείς να ελέγξεις το ότι ανακοινώθηκε στον αέρα. Κι επειδή είχαν έτοιμη την ανακοίνωση του Μάρκου, είχαν όντως κλείσει, έσπευσαν να το κάνουν. Αν με ρωτάς, και επικοινωνιακά είναι σφάλμα διότι θαμπώνεις και λίγο την έλευση του Μάρκου Σεφερλή. Συζητάμε δηλαδή για τον Μουτσινά και χάνεται ο θρίαμβος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, της έλευσης του Μάρκου στο κανάλι του Φαλήρου. Την επισκιάζει!», συμπλήρωσε ο Δημήτρης με την παρουσιάστρια να λέει:

«Μπορεί να μίλαγαν μαζί του δυο χρόνια και τώρα να τους προέκυψε και οι άνθρωποι να χάρηκαν. Έρχεται ένας άνθρωπος στο κανάλι, ο Μάρκος είναι. Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αθώο το μυαλό μου, αλλά αυτό αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι και κάρφωμα. Δεν νομίζω όμως»




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!