Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Μακαλιάς για Μάριο Πρίαμο: «Σιγανοπαπαδιά, εμένα οι παραμυθάδες μου αρέσουν πάρα πολύ»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς τοποθετήθηκε, για τα όσα είδε, στο επεισόδιο του All Star Survivor, από τον αέρα του Ποιος είναι πρωινιάτικα.

«Ο Μάριος τόσα πολλά παρασκήνια; Δεν μου περνάει από το μυαλό. Δεν τον είχα ούτε για τόσο ερωτύλο, ούτε για τόσο δολοπλόκο. Σιγανοπαπαδιά, τι είναι αυτό ρε;», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ψηφίζει την Ελευθερία, τη δίνει μετά ότι εκείνη δημιουργεί τις ιστορίες και εκθέτει τους πάντες, έστειλε τη Δαλάκα, στέλνει τώρα τον Στάθη… ποιος του ‘χει μείνει από κει; Ο Σάκης. Για να δούμε τι θα βρει να κάνει και στον Σάκη», ανέφερε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η ίδια του η ομάδα λέει ότι το κάνει όλο αυτό για να τους εξολοθρεύσει. Το είπε ο Μπάρτζης στην Αφροδίτη, που σημαίνει ότι και ο ίδιος σκέφτεται ότι μπορεί ο Μάριος να φτιάξει μία άλλη ιστορία για να τον βγάλει απ’ έξω», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Από την άλλη ο Μαρτίκας παίζει το παιχνίδι της δικαιοσύνης. Ο Σπύρος τι είπε για την Ελευθερία; Ότι δημιουργεί ιστορίες γιατί δε μπορεί να τους χτυπήσει αγωνιστικά. Το ίδιο δεν κάνει κι αυτός;», σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Μα ο Σπύρος δεν μπορεί να χτυπήσει τα αγόρια αγωνιστικά. Πάει να χτυπήσει ένα κορίτσι, για να φύγει εκείνο. Εμένα μου αρέσει η Ελευθερία, που δημιουργεί 7 διαφορετικές ιστορίες. Εμένα οι παραμυθάδες μου αρέσουν πάρα πολύ», ανέφερε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!