Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια για Μαρία και Μότο Μότο – «Δεν γουστάρουν τη φάτσα μου»

Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια στο MasterChef, έπειτα από την ομαδική δοκιμασία, όπου στο άκουσμα του αποτελέσματος της επήλθε ο χαμός. 

«Το να είσαι αρχηγός, να πας μέσα μαζί με τον υπαρχηγό, να διαλέξεις εσύ τα πιάτα και τα υλικά και να μην βάζεις τουλάχιστον τον εαυτό σου προς αποχώρηση, γιατί εσύ έχεις την μεγαλύτερη ευθύνη, για μένα δεν είναι σωστό. Και το λέω γιατί εγώ θα έκανα το τελείως αντίθετο» εξήγησε, αρχικά, η Μαρία Μπέη στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας, Νίκο Κοντό. «Μπράβο, ήρωας είσαι! Αν ήσουν στη θέση μου ας μην το έκανες! Εγώ δεν θεωρώ ότι κιότεψα, ίσα ίσα. Μπορεί ο καθένας να κάνει ότι, μα ότι, θέλει. Αυτή είναι η άποψη σου και, βλέπεις, την ακούω και δεν λέω κάτι» αποκρίθηκε εκείνος, με τη σειρά του, εμφανώς ενοχλημένος.

«Θα εξακολουθεί το όνομα μου να συζητιέται μέσα στο σπίτι οπότε τους αφήνω να μιλήσουν για να πάρουν και αυτοί λίγο τηλεοπτικό χρόνο. Μάλλον δεν γουστάρουν την φάτσα μου; Δεν ξέρω τι δεν γουστάρουν πάνω σε μένα. Μάλλον τα πηγαίνω καλά και ζηλεύουν;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Μότο Μότο μιλώντας απευθείας στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Κυριακής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!