Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Τριαντάφυλλος βάζει στο στόχο τον Σπύρο Μαρτίκα: «Αν ήμουν ο πατέρας της Ελευθερίας, θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο»

Ο Τριαντάφυλλος, φαίνεται πως έχει αποκτήσει πλέον την ιδιότητα του μόνιμου σχολιαστή του All Star Survivor. Έτσι, καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι και έβαλε στο στόχαστρο τον Σπύρο Μαρτίκα. 

«Το να πεις κάποιον «κλέφτρα» είναι πολύ βαριά κουβέντα. Αν ήμουν αδελφή της Ελευθερίας, οικογένεια της ή αν ήμουν ο πατέρας της, πραγματικά Σπύρο Μαρτίκα θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο. Θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν σε βάρος της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Τα λέει ωραία ο Μαρτίκας, αλλά αυτές οι λέξεις… Η Ελευθερία δεν ήταν κλέφτρα στο Survivor. Πρέπει να ξέρει ο Μαρτίκας, επειδή είναι εκεί δύο χρόνια και έχει τρελαθεί, ότι λέγεται Survivor», σχολίασε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Εγώ αν θέλω να κλέψω κάτι να σωθώ και να δώσω και στον φίλο μου φαγητό, θα το κάνω. Αν βρω ένα σπίτι στη ζούγκλα θα πάω να ζεσταθώ, αν βρω ένα τηλέφωνο θα μιλήσω. Ο κόσμος έχει ξενερώσει και αυτό φαίνεται και στα νούμερα της τηλεθέασης», πρόσθεσε κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος για το Survivor.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!