Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξανά στον αέρα της Super Κατερίνα – Το δημόσιο ευχαριστώ στην σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γύρισε στην εκπομπή Super Κατερίνα, έπειτα από την περιπέτεια υγείας του. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τον κόσμο που του έστελνε μηνύματα για περαστικά, όσο και τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή που ήταν βράχος στο πλευρό του όλες αυτές τις μέρες που ο ίδιος ήταν στο νοσοκομείο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί επέστρεψε. Έλα ρε Ανδρέα, μας έλειψες. Ο Ανδρέας μας. Σιδερένιος» είπε η Κατερίνα Καινούργιου καλωσορίζοντάς τον στην έναρξη της εκπομπής δίνοντάς του στη συνέχεια τον λόγο.

«Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και αν πολλές φορές αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα… Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Πλουμίδη και το νοσοκομείο γιατί του οφείλω πολλά για τη ζωή μου…Ιδιαίτερα είμαι ευγνώμων, όχι μόνο για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για τον καθημερινό τρυφερό, συντροφικό του λόγο να βρίσκομαι εκεί και να με ενισχύει και να μου βάζει και μέτρο πολλές φορές.

Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή… Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά… ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε,

«Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που….Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!