Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor All Star: Έξαλλος με την υποψηφιότητα του – «Δεν μπορώ αυτήν την παράσταση»

Στο χθεσινό επεισόδιο του All Star Survivor, κόκκινοι και μπλε, έφεραν μια τεράστια ένταση στο συμβούλιο του νησιού, όπου και οι μπλε ήρθαν σε αυτό ως ηττημένοι. Έτσι, χρειάστηκε να να ψηφίσουν κάποιον προς αποχώρηση, με τον υποψήφιο να γίνεται έξαλλος. 

Αυτός ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος δεν πήρε την υποψηφιότητά του τόσο ψύχραιμα. Ο παίκτης των Μαχητών, μόλις ο Γιώργος Λιανός διάβασε τις ψήφους, εξερράγη δίχως να μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο της υποψηφιότητας και άρχισε να φωνάζει σε έντονο ύφος.

«Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω», είπε ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί.

Ο Γιώργος Λιανός μάταια προσπαθούσε να τον κάνει να ηρεμήσει. «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο».

«Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα», απάντησε λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφοντας στο συμβούλιο του νησιού.

Και πρόσθεσε: «Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και γω δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!