Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

The Voice: Η 16χρονη Μαρία Σακελλάρη είναι η νικήτρια του τάλεντ σόου (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ ο τελικός του «The Voice» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μετά από έναν μαραθώνιο διαγωνισμό τραγουδιού η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ήταν η μεγάλη νικήτρια του μουσικού τάλεντ σόου.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι ο μεγάλος τελικός που παρουσίασε η Φαίη Σκορδά χωρίστηκε σε τρεις φάσεις. Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου.

Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τρίτη και τελευταία φάση οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν δύο. Στην τελική δυάδα έφτασαν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Όταν ο φάκελος με το όνομα του νικητή έφτασε στα χέρια της Φαίης Σκορδά η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας η μεγάλη νικήτρια του The Voice Of Greece ήταν η Μαρία Σακελλάρη.







Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!