Η αποκάλυψη της Sunny Μπαλτζή για τη σχέση της με τον Λάτσιο! (VIDEO)

H τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που την ακολουθούν αναφορικά με τη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η Sunny Μπαλτζή είπε: «Ο Γιάννης είναι το αγόρι μου γιατί γκουγκλάρεις Sunny Μπαλτζή και βγαίνει ο Λάτσιος. Όλες οι φωτογραφίες είναι φωτομοντάζ. Μας φάγανε τα κυκλώματα με τον Γιάννη. Ήταν η φάση τότε, ήταν πολύ νωρίς, εγώ δεν ήμουν μαθημένη με τα Μέσα. Αν παντρευτεί κάποια ο Γιάννης θα είμαι εγώ».

Στη συνέχεια, ωστόσο, η τραγουδίστρια διηγήθηκε ένα περιστατικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εμπλέκοντας στην υπόθεση και την Κατερίνα Γκαγκάκη: «Όταν έγινε το πρώτο X Factor με φώναξαν για κριτική επιτροπή. Ήμουν λίγο επιφυλακτική γιατί είχε γίνει και όλος αυτός ο χαμός. Μετά από πίεση δώσαμε τα χέρια και ήταν να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Κάθομαι σπίτι μου, ανοίγω την τηλεόραση και ποια βλέπω στη θέση μου; (σ.σ. Την Κατερίνα Γκαγκάκη). Καταλαβαίνεις τώρα τι διαπλοκή υπάρχει. Τη δουλειά την έχασα, τον Γιάννη δεν θα τον χάσω».

https://www.youtube.com/watch?v=kvkmiN_Ev7E