Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αμβρόσιο: «Υπάρχουν γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, ντρέπομαι»

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της, τα όσα σοκαριστικά είπε ο Πρώην Μητροπολίτης Αμβρόσιος. Η παρουσιάστρια ακούγοντας τις επίμαχες αυτές δηλώσεις δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και ξέσπασε μέσα από την «Super Κατερίνα».

«Γιατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη; Είμαι έξαλλη με αυτό. Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι τους γονείς των παιδιών που έχουν χαθεί, που θρηνούν τα παιδιά τους πάνω από τα φέρετρα, γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, να ακούν αυτές τις δηλώσεις; Οι γονείς αυτοί θα εφησυχαστούν ότι το παιδί τους αναπαύεται εν ειρήνη και είναι στον Θεό; Αν ήμουν εκκλησία θα τον είχα καθαιρέσει με την μία!

Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! Με συγχωρείτε που είμαι έτσι νευριασμένη αλλά ντρέπομαι για αυτές τις δηλώσεις! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γονείς που πενθούν τα παιδιά τους, επιτρέπεται η εκκλησία γενικότερα να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να ακούγονται από έναν μητροπολίτη;» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!