Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

All Star Survivor: Η αποχώρηση της Ευρυδίκης και το κάψιμο στον Μάριο Πρίαμο

Το All Star Survivor συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, τόσο για το αγωνιστικό, όσο και για το διαπροσωπικό κομμάτι. Στην αποχώρηση, είδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρεί και την Ελευθερία Ελευθερίου να καρφώνει τον Μάριο Πρίαμο. 

Μια εβδομάδα γεμάτη ένταση και αλληλοκατηγορίες έφτασε στο τέλος της στον Άγιο Δομίνικο με την κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου να γίνεται το «πρώτο θέμα», αφού ο φαρμακοποιός κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι ευθυνόταν για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και στη συνέχεια την… συνέλαβε να κρυφακούει τις προσωπικές του συνεντεύξεις, τον Νίκο Μπάρτζη να έχει απομονωθεί στους Κόκκινους και τους Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Ηλία Γκότση να έχουν ταράξει την ηρεμία στους Μπλε.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την ημέρα που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ οι νέοι παίκτες έχει επηρεάσει και το αγωνιστικό σκέλος, με τους Κόκκινους να έχουν πάθει ότι οι Μπλε πριν από δυο εβδομάδες όταν και η μια ήττα διαδεχόταν την άλλη και η πείνα είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα.

Τις τελευταίες 16 ημέρες οι Διάσημοι δεν έχουν φάει, γιατί δεν τους έχουν αφήσει οι Μαχητές και έτσι εκτός από τις μεταξύ τους κόντρες καλούνται να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της πείνας.

«Πραγματικά δεν ξέρω με τι δυνάμεις θα πάμε στο έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε πολύ καιρό. Πέφτουμε ένας – ένας σαν τα κοτόπουλα. Δεν μας παίρνει να το χάσουμε κι άλλη φορά. Σκέφτομαι τα ματσαρίσματα και το τι θα συμβεί. Οι μισοί βλέπουν μαυρίλες, οι άλλοι μισοί ζαλίζονται, πονάει όλο μας το σώμα από το χθεσινό αγώνισμα», δήλωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Από την άλλη πλευρά οι Μπλε εκτός από φαγητό κατάφεραν να επικοινωνήσουν για 2η συνεχόμενη φορά με τους αγαπημένους τους και πήραν ένα επιπλέον boost, εν όψει της δύσκολης συνέχειας στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι… ρόδινα και για όλους τους παίκτες των Μαχητών. Ένας εξ αυτών είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος νιώθει πιεσμένος συναισθηματικά και ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως ο ίδιος είπε δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο οι συμπαίκτες του, τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

«Στο έπαθλο επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους που πραγματικά είναι κάτι που χρειαζόμουνα μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω δεν ήρθα εδώ να κάνω φίλους και παρέες. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου, που μου έδωσε πολλή δύναμη. Μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται δεν μου λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη. Πιστεύω ότι αυτή η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα, γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα χωρίς λόγο. Μόνο τρεις βδομάδες είμαι εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και δεν τα ρίχνω κάτω απ’ το χαλί όπως θέλουν. Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος», είπε ο 29χρονος παίκτης της Μπλε ομάδας.

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στον τάκο για 4η φορά δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί που οι συμπαίκτες του συνέχεια τον ψηφίζουν. Ο 30χρονος επιχειρηματίας πιστεύει ότι ψηφίζεται γιατί έχουν βρει το παιδί «μάλαμα» και το βαράνε.

Στον τελικό οι Γιωρίκας και Μελίνα ήταν πιο γρήγοροι και πιο εύστοχοι από τους Σάκη και Σταυρούλα και… έβαψαν στα μπλε με 10-9 μια ακόμα νίκη σε έπαθλο φαγητού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός στάθηκε περισσότερο στην «ανακωχή» των Νίκου Μπάρτζη και Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, οι οποίοι  αλληλοστηρίχθηκαν κατά τη διάρκεια των run παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες είχαν… αλληλοσφαχτεί.

Το άλλο ζευγάρι που τράβηξε το ενδιαφέρον του παρουσιαστή του Survivor ήταν του Τάκη Καραγκούνια και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννιδή, επειδή ο «παππούς» τελικά… σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο αντίπαλός του.

Αν και ο Μάριος εξήγησε πως είναι ένα αθώο πείραγμα αυτό που κάνει στον Τάκη, αποκαλώντας τον παππού, ο 50χρονος μισθοφόρος δεν έδειξε να το δέχεται ως πλάκα.

Στεναχωρημένη παρά τις συνεχόμενες νίκες των Μπλε ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς «ένιωθε» το ζόρι που τραβάει ο αγαπημένος της Σάκης στην αντίπαλη ομάδα με την πείνα να τον έχει καταβάλει.

Πάντως το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στο πρόσωπό της Μαριαλένας όταν μαζί με την ομάδα της απόλαυσαν «καναπεδάτοι» τσιπς ρυζιού και έπαιξαν βιντεοπαιχνίδια. Μαζί τους ήταν και ο Νίκολας Αγόρου, ο οποίος επέστρεψε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε λόγω ίωσης.

Οι Μπλε είχαν κέφια και αποφάσισαν να διακωμωδήσουν την Ελευθερία Ελευθερίου που κρυφάκουγε τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα, ενώ υπήρξε και «ανακωχή» μεταξύ Ηλία Γκότση και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Απογοητευμένη με τον εαυτό της δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου που έχει επιτρέψει ορισμένες συμπεριφορές από συμπαίκτες της, όμως δεν αναφερόταν στον Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο βρίσκεται σε «πόλεμο», αλλά στον Μάριο Πρίαμο. Η τραγουδίστρια τα είχε με τον πρώην σύντροφό της γιατί δεν την υπερασπίστηκε στην κόντρα της με τον φαρμακοποιό. Μάλιστα η Ελευθερία αποκάλυψε ότι ο Μάριος ήταν αυτός που την έβαλε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα, με αποτέλεσμα ο περσινός νικητής του Survivor να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό. Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά» σημείωσε χαρακτηριστικά η 33χρονη Κύπρια παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

«Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, «καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα» μου είπε. Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω» πρόσθεσε, με νόημα, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερωθούν για το ποιος από τους Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρο Μαρτίκα και  Γιώργο Ασημακόπουλο θα πάρει τη δάδα του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, όμως πριν την ανακοίνωση του ονόματος η η Ελευθερία φρόντισε να «κάψει» τον Μάριο μπροστά σε όλους τους παίκτες αποκαλύπτοντας πως αυτός ευθύνεται ουσιαστικά για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

«Έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους άλλους εδώ μέσα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν έλεγα στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε στο συμβούλιο και συνέχισε: «Είμαι πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχω μέρος ευθύνης για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξη τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε», είπε η τραγουδίστρια και έβγαλε τον Μάριο στη… σέντρα λέγοντας ότι αυτός την παρότρυνε.

«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ τι φταίω; Εγώ δεν γνώριζα αν αυτά που είπες είναι αλήθεια ή ψέματα. Εγώ φταίω για αυτά που είπες στον Στάθη; Και γιατί δεν πήγα εγώ να το κάνω; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα», απάντησε ο Μάριος στις κατηγορίες της Ελευθερίας.

Στη συνέχεια οι τέσσερις υποψήφιοι απευθύνθηκαν στον κόσμο, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αυτός που αποχωρεί είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την ίδια ώρα στην απέναντι ομάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την στήριξη από την ομάδα του και βουρκωμένος με παράπονο τους είπε. «Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στεναχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς «καλή επιτυχία» όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε», με όλη την ομάδα να τον πλησιάζει για να τον αγκαλιάσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!