Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξω φρενών ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Αμβρόσιο: «Αυτός ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και ξαναγύρισε στα τηλεοπτικά δρώμενα. Έτσι, έκανε και την πρώτη του τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Super Κατερίνα. 

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας το προηγούμενο διάστημα, θέλησε να σχολιάσει τις προκλητικές δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή», σημειώνει στη συνέχεια.

«Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πραγματικά το διάβασα εχθές το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές», σχολίασε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τονίζοντας ότι τη Δευτέρα επιστρέφει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!