Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Μουτσινάς για την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, Η ανακοίνωση είναι άκυρη, θα έπρεπε να…» (βίντεο)

Τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, χωρίς να αναφέρει ονόματα αλλά φωτογραφίζοντας την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και του Νίκου Μουτσινά, έκανε λόγο για «τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή», λόγω του τρόπου που τοποθετήθηκαν για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Για μένα λέει; Όχι! Εγώ σάτιρα δεν κάνω; Δεν ξέρω τι κάνω, έχω περάσει κι από πολλά στάδια. Χιουμορίστας είμαι, τηλεπερσόνα και… στα μούτρα σου. Είμαι πολύ χιουμορίστας που δεν έχω σπάσει αυτή τη στιγμή όλο το πλατό. Με όλα αυτά που γίνονται και παρ’ όλα αυτά ερχόμαστε, τι να κάνουμε, είναι εργασία, αλλά θέλω να πω…», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε,

«Δεν τους ξέρω στην ΕΣΗΕΑ, δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους ανθρώπους. Θα μιλήσω, όμως, όπως μίλησα για το ΣΕΗ και τα άκουσα, θα μιλήσω και θα πω ότι συμφωνώ με τον Κανάκη. Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό… Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει δημοσιογράφους, οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τεράστιες μπούρδες, που είναι προσβλητικές και άκαιρες για την περίοδο. Μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».

«Ευχαριστώ έπρεπε να πουν από την ΕΣΗΕΑ που υπάρχουν εκπομπές που δεν έχουν δικαιοδοσία για όλα αυτά οπότε λένε κάποια πράγματα που δε μπορούν να πουν κάποιες άλλες εκπομπές. Ας μείνουμε σε αυτό» πρόσθεσε, λίγο μετά, ο Νίκος Μουτσινάς.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!