Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε σε κλάματα η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Νιώθω εκτεθειμένη και απογοητευμένη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας, προκειμένου να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί στο All Star Survivor. Ωστόσο, το μοντέλο, μοιράστηκε και την απογοήτευση της για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που εκφράστηκε άσχημα, για τον Σπύρο Μαρτίκα. 

«Ο άνθρωπος είναι θεατρίνος, έχει έρθει εδώ για να μας ανακατεύει… Είναι ένας κάκιστος διπλωμάτης. Είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει…» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε για την κολλητή της φίλη: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Ευρυδίκη, γιατί θέλω να συζητήσω πρώτα μαζί της πριν τοποθετηθώ σε κάτι. Μπορεί να μην τοποθετηθώ και ποτέ γιατί δεν θέλω να λέω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου και να κάτσω να κράζω τη φίλη μου ό,τι και αν έχει συμβεί και ό,τι και αν έχει κάνει. Δεν θέλω να το συνεχίσω…

Δεν έχει κάτσει ποτέ να γνωρίσει τον Σπύρο. Δεν τον κρίνει επειδή τον ξέρει στην έξω ζωή του. Απλά δεν τον συμπαθεί. Μου είχε πει ότι όταν μπει στο παιχνίδι δεν θα με εκθέσει και δεν θα ασχοληθεί με τον σύντροφό μου, για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση. Τώρα με πλήγωσε… Δεν θέλω να τα πω στην τηλεόραση. Εγώ ξέρω ποιος είναι ο Σπύρος. Αν καθόταν να φάει ένα φαγητό μαζί του, θα ήξερε και εκείνη, αλλά είναι προκατειλημμένη» τόνισε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της εξαιτίας των όσων είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Αισθάνομαι απογοητευμένη από την φίλη μου… Δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση. Δεν μου άρεσε αυτό. Δυστυχώς είμαι στο γυαλί λόγω του Survivor και εκτίθεμαι, δεν μου αρέσει αυτό. Στα social media προσέχω τι δείχνω. Δεν δείχνω τα προβλήματα στο σπίτι μου, τα προβλήματα με τις φίλες μου που έχει όλος ο κόσμος. Δεν είναι όλοι τέλειοι. Νιώθω εκτεθειμένη από την Ευρυδίκη…» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!