Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λύγισε ο Γιάννης Πουλόπουλος – Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και αποχώρησε – «Μας έφεραν το κορίτσι μας σε ένα λευκό κουτί»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή. Τα όσα είπε για την τραγωδία στα Τέμπη άγγιξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Γιάννη Πουλόπουλο και μάλιστα από την συγκίνηση λύγισε στον αέρα. 

«Σε αυτή τη χώρα ζούμε από τύχη. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να ξανασταθούμε στα πόδια μας, να προχωρήσουν τα άλλα μας παιδιά και να μπορέσουμε να ξαναλειτουργήσουμε», ανέφερε αρχικά ο κύριος Παπαγγελής.

«Ήταν ένα αγγελούδι, ένα πολύ γλυκό και χαρισματικό παιδί. Πέρασε στο ΑΠΘ, ήταν ενθουσιασμένη, είχε αρχίσει να μαθαίνει εκεί τα πράγματα και είχε έρθει να μας δει για πάει στην Πάτρα με τους παλιούς της συμμαθητές. Την πήγε η μητέρα της στον Σταθμό Λαρίσης, βάλαμε ένα λουλούδι σε αυτό το τρένο και μας το γύρισαν σε ένα λευκό κουτί», περιγράφει ο άτυχος πατέρας.

«Με βαριά καρδιά τους έλεγα να χρησιμοποιούν το τρένο, γιατί γίνονταν διάφορα. Δεν με γέμιζε σαν μεταφορικό μέσο, τώρα τα μαθαίνω κι εγώ», προσθέτει.

Λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο έντονα φορτισμένος, ο κύριος Παπαγγελής ανέφερε: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σαν χώρα, ακόμα και οι εταιρείες. Είμαι δυνατός, γιατί μου δίνει δύναμη η Σίτσα… ευχαριστώ».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ακούγοντας τον άτυχο πατέρα να λυγίζει, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!