Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα» μετά τον σάλο (βίντεο)

Ο Αντώνης Κανάκης, επανέλαβε και στην εκπομπή της Τρίτης των «Ράδιο Αρβύλα» ότι ο ίδιος και η ομάδα είναι «μπερδεμένοι», επαναλαμβάνοντας ότι δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα συνεχιστεί η εκπομπή.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας. Βρισκόμαστε στο εξής αδιέξοδο: Ζητούμε την κατανόησή σας, προσπαθήστε να το καταλάβετε. Από τη μία δεν μπορούμε με τίποτα να επιστρέψουμε τουλάχιστον για φέτος στη διασκεδαστική πλευρά της σάτιρας. Από την άλλη, δεν επιθυμούμε – μακριά από εμάς – όλα αυτά να γίνουν ένα προϊόν και να το πουλάμε σε καθημερινή βάση», ανέφερε.

«Θέλουμε να σας πούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα για το τι θα κάνουμε, είμαστε πάρα πολύ μπερδεμένοι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα τελειώσει η εκπομπή και θα προσπαθούμε να βρούμε λύση. Θα δούμε», κατέληξε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Βγήκαν και είπαν τα θλιβερά που περιμέναμε να πουν»

Νωρίτερα, στην εκπομπή ο Κανάκης ανέφερε ότι «βγήκαν και είπαν τα θλιβερά που περιμέναμε να πουν», σχετικά με τα επικριτικά σχόλια από τα πρόσωπα τα οποία έθιξε κατά την τοποθέτησή του τη Δευτέρα για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε διάφορους δημοσιογράφους κάνοντας λόγο για «υπαλλήλους κομμάτων», με τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζουν τα όσα είπε.

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να απαντήσει, χωρίς να κατονομάσει αυτή τη φορά, και το έκανε στην εκπομπή της Τρίτης (07/03), αναφέροντας:

«Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου.

Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά, είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά.

Παρακολουθούμε μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την ανθρωπιά και την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά.

Ακόμα και υπό το βάρος αυτής της συνθήκης, δεν έχουν την ανθρωπιά να χαλαρώσουν. Θα μου πεις, αν το έκαναν αυτό, δεν θα ήταν αυτοί που είναι. Το χειρότερο δεν είναι το τέρας, αλλά όταν συνηθίζουμε το τέρας.

Και βρισκόμαστε σε μια καθημερινότητα που συνηθίζουμε τη διαπλοκή. Η διαπλοκή είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της δημοσιογραφίας, η οποία είναι θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!