Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζενεβιέβ: Η αντίδρασή της όταν έμαθε για τον χωρισμό Μαυρίδη – Καθαργιά

Η Ζενεβιέβ Μαζάρι, μίλησε στην εκπομπή της Super Κατερίνα και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο My style Rocks, στην Βίκυ Καγιά και στο χωρισμό Μαυρίδη – Καθαργιά.

«Στο First Dates πηγαίνεις εσύ και λες πώς τον θες τον σύντροφό σου, πηγαίνω κι εγώ και λέω πώς τον θέλω τον σύντροφό μου και η παραγωγή μας βρίσκει έναν άνθρωπο. Έρχεσαι, συναντιόμαστε και μοιραζόμαστε ένα δείπνο», ανέφερε η Ζενεβιέβ για το νέο reality show που θα παρουσιάσει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε και γκέι ζευγάρια μεταξύ των παικτών.

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, τονίζει: «Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι. Η Βίκυ γύρισε και είπε ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο. It’s ok. Έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ, το ‘χουμε λήξει. Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της, εάν με ενδιέφερε το concept», ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν της έγινε ποτέ πρόταση για το Shopping Star.

Σε ερώτηση για τα χαμηλά νούμερα του My Style Rocks, σε σύγκριση με τους προηγούμενους κύκλους, η Ζενεβιέβ σχολιάζει: «Είχα πάει στο δοκιμαστικό, τους άρεσα και μου άρεσαν. Νομίζω ότι (η κακή του πορεία) έχει να κάνει με τη μόδα γενικότερα. Αν θα άλλαζα κάτι, θα ήταν τα κορίτσια να είναι εκεί πιο πολύ για τη μόδα και όχι τόσο για το κουτσομπολιό».

Τέλος, όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος της αναφέρει τον χωρισμό ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθαργιά, η Ζενεβιέβ απαντά έκπληκτη: «Χώρισαν; Α δεν το ήξερα Τι κρίμα… Δεν πειράζει. Είναι πανέμορφοι άνθρωποι και οι δύο. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!