Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μιλάμε για εθνικό πένθος, σημαίνει εθνικό πένθος» – Τι είπε για όσους λειτούργησαν μια μέρα μετά το εθνικό πένθος;

Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να τοποθετηθεί, για το θέμα που έχει προκύψει με την λειτουργία νυχτερινών μαγαζιών, μια μέρα μετά το Εθνικό Πένθος. Ανάμεσα τους, η Πάολα, ο Γιώργος Τσαλίκης αλλά και ο Νίκος Βέρτης. Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον κόσμο που γέμισε τα συγκεκριμένα μαγαζιά, εν μέσω πένθους.

Έγινα έξαλλη το Σαββατοκύριακο

«Έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος από την απόφαση κάποιων νυχτερινών κέντρων να ανοίξουν το Σάββατο 04/03/2023. Έγινα έξαλλη το Σαββατοκύριακο. Στο συλλογικό πένθος μπορεί να μην πενθούμε τον αδερφό μας, το παιδί μας, τον διπλανό μας, πενθούμε όλοι και έχουμε ψυχοπλακωθεί με όλο αυτό που συμβαίνει.

Κάποια νυχτερινά κέντρα θέλησαν να ανοίξουν

Οι συγκεκριμένες οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά τους δεν έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση, δεν ζήτησαν κάτι τέτοια. Κάποια νυχτερινά κέντρα θέλησαν να ανοίξουν το μαγαζί και παρ’ όλα αυτά να πουν ότι τα έσοδα θα τα δώσουν εκεί…» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!