Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου με την μαρτυρία νεαρού άντρα

Η Κατερίνα Καινούργιου σοκαρίστηκε στον αέρα της εκπομπής της με την μαρτυρία ενός νεαρού άντρα, από το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο νεαρός εξήγησε πως αναζητά τον αδερφό του και περιέγραψε όσα φριχτά βιώνει.

«Γνωρίζω ότι ο αδελφός μου είχε πάει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη για το 3ήμερο για να δει την κοπέλα του και θα γύριζε πίσω για να συνεχίσει τη δουλειά του», περιγράφει ο Κριστιάν Ρούτσι για τον 22χρονο αγνοούμενο.

«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε του είπα να με πάρει τηλέφωνο όταν μπορέσει. Μου είπε εντάξει… κι ακόμα περιμένω το τηλέφωνό του. Πήγε με το αεροπλάνο και απλώς επέλεξε να γυρίσει με το τρένο», συνεχίζει συγκινημένος.

«Ήταν μόνος του. Ήταν 22 ετών και σε έναν μήνα γινόταν 23. Γύρω στις 11 το βράδυ επικοινώνησε ο πατέρας μου μαζί του και ουσιαστικά κόπηκε η γραμμή και μετά μαθεύτηκαν τα νέα», τόνισε ο Κρίστιαν Ρούτσι, αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι λες τώρα; Στις 11:20 το βράδυ έγινε το μοιραίο. Μπορεί να κόπηκε η γραμμή είτε γιατί μπήκε σε τούνελ, είτε γιατί έγινε το μοιραίο», σχολίασε η παρουσιάστρια. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!