Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στην Μαίρη Μηλιαρέση για το μοντάζ – Τι ανέφερε η παρουσιάστρια;

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να απαντήσει στην ανάρτηση της Μαίρης Μηλιαρέση περί του μοντάζ και πως παραλήφθηκε να αναφερθεί η πολιτική της σταδιοδρομία.

Κάποια πράγματα που κόπηκαν από τη συνέντευξή της στο μοντάζ ήταν η αιτία που η Μαίρη Μηλιαρέση έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στην εκπομπή «πάμε Δαναη» και τα όμορφα σχόλιά σας! Ομως ο καλός συνάδελφος που επιμελήθηκε το μοντάζ, παρέλειψε να βάλει πράγματα τόσο σημαντικά για μένα όπως όλα με τα οποία ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντικό για μενα το ότι είμαι εκλεγμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους εδώ και 9 χρόνια. Εχει μεγάλη σημασία για μένα ότι είμαι Αντιδήμαρχος Γλυφάδας και κάνω κάποιο έργο.

Να σας πω λοιπον, πως ασχολούμαι ενεργά με το περιβάλλον, το πράσινο και τα αδέσποτα ζώα που είναι μεγαλη πληγη σε όλη τη χώρα. Καθημερινά μαζί με τους εθελοντές, το φιλοζωικό σωματειο και την στήριξη της Δημοτικής μας αρχής, φροντίζουμε όποιο ζώο εγκαταλείψει κάποιος (συχνό φαινομενο), όποιο είναι άρρωστο, μαζεύουμε, φιλοξενούμε, περιθαλπουμε, προσπαθούμε για υιοθεσίες, ταΐζουμε, φροντίζουμε και στειρώνουμε τα αδέσποτα. Μάλλον δεν πουλάει το θέμα.

Λυπάμαι που κάνω αυτή την ανάρτηση, αλλά έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου, να διευκρινίσω ότι δεν είμαι μόνο ρουκ ζουκ και τελεμαρκετινκ. Έχω κάνει κι άλλα βήματα για τα οποία νιώθω υπερήφανη. Ευχαριστώ ακόμα μια φορά για την φιλοξενία, αλλά στο εξής, αν με ξανα τιμησετε με πρόσκληση, με μεγάλη χαρά, αρκει να είναι ζωντανή σύνδεση. Τουλάχιστον να ακουστούν κι αυτά που θέλω εγώ να πω. Πολλά φιλιά και καλή Σαρακοστη!», έγραψε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Σήμερα λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα απάντησε για την ανάρτηση της Μαίρης Μηλιαρέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Miliaresi (@mary_miliaresi)

«Χθες, με μια ανάρτησή της, ενώ μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, έγραψε από κάτω ότι έγινε ένα μπέρδεμα στο μοντάζ και κόπηκαν κάποια πράγματα για το έργο που παράγει στο δήμο Γλυφάδας και το οποίο είναι μεγάλο. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα από πίσω κάτι να τρέχει, δηλαδή δεν είναι ένα ύποπτο θέμα αυτό που έγινε.

Απλά, ήταν τόσο ενδιαφέροντα όλα τα πράγματα που μας είπε, δεν θέλαμε να χάσουμε τίποτα από τις ιστορίες που μας έδωσαν τροφή για σχόλια. Εγώ τους είπα να μου το θυμίσουν στον αέρα για να πω όλα αυτά που κάνει, αλλά χθες είχα πολύ μπλα μπλα και δεν το ανέφερα. Να την ευχαριστήσω που τη φιλοξενούσαμε. Την επόμενη φορά μακάρι να είναι και live, όπως ζήτησε και η ίδια», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!