Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονιστική η Μαρία Αντουλινάκη: «Η τελευταία μου δουλειά πριν τις Μέλισσες ήταν babysitter»

Η Μαρία Αντουλινάκη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου και αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, την βοήθεια που δέχτηκε από τον Σπύρο Μπιμπίλα και τα επαγγέλματα που χρειάστηκε να κάνει για να ανταπεξέλθει. 

«Η πιο δύσκολη περίοδος για εμένα ήταν αυτή της οικονομικής κρίσης. Δεν είχα δουλειά και αρχίσαν να συσσωρεύονται χρέη: ενοίκια και λογαριασμοί. Με βοήθησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δεν είναι ο κολλητός που είμαστε κάθε μέρα μαζί, αλλά είναι ο άνθρωπος που ξέρω ότι είναι εκεί να με βοηθήσει», δηλώνει η Μαρία Αντουλινάκη.

«Μια χρονιά δεν είχα χρήματα για να πληρώσω λογιστή για φορολογική δήλωση και ο Σπύρος μου την έφτιαξε μόνος του», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Την περίοδο της κρίσης ήταν δύσκολο γενικά να βρεις δουλειά. Είχα πάει να δουλέψω ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί και μου είχαν πει πως θα είμαι με ποσοστά. Πάμπολες δουλειές έχω κάνει. Σερβιτόρα, λαντζιέρα, έχω καθαρίσει σπίτια», αποκαλύπτει η Μαρία Αντουλινάκη στη συνέχεια.

«Babysitting ήταν η τελευταία δουλειά πριν τις Μέλισσες. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, το ‘χω σκεφτεί αλλά δεν βρίσκω άλλο επάγγελμα που να με ενδιαφέρει», εξομολογείται η Μαρία Αντουλινάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!