Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αποκάλυψη στο Πρωινό Μας του εγγράφου της Acun Media στην Ασημίνα Χατζηανδρέου – Τι αναφέρει;

Στο Πρωινό Μας, αποκαλύφθηκε το έγγραφο που απέστειλε η Acun Media στους δικηγόρους της Ασημίνας Χατζηανδρέου. 

 «Η Ασημίνα δεν είναι αιχμάλωτη κανενός, η ίδια επιθυμεί να παραμείνει στο νησί απαιτώντας να δει η ίδια τον Acun», είπε ο Νίκος Παρτσώλης και εξήγησε ότι ο Acun δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο εκείνες τις μέρες λόγω του σεισμού στην Τουρκία, ο οποίος ανέτρεψε όλα τα σχέδιά του.

«Δόθηκαν εξηγήσεις στην Ασημίνα ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, μεταξύ των οποίων και ένα βίντεο», ανέφερε επίσης ο Νίκος Παρτσώλης, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως γιατρός ελληνικής καταγωγής αποφάσισε να χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή στην Ασημίνα: «Δεν κουβαλάνε οι άνθρωποι της παραγωγής χάπια και δεν χορηγούν οι άνθρωποι της παραγωγής χάπια».

Ο Νίκος Παρτσώλης είπε στη συνέχεια ότι σύμφωνα με το εξώδικο, η παραγωγή αρνείται να παραχωρήσει το συμβόλαιο στην Ασημίνα.

Ο δημοσιογράφος είχε στα χέρια του ένα έγγραφο, το οποίο απέστειλε η Acun Medya στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την Ασημίνα την ίδια μέρα που επιδόθηκε το εξώδικο. Με αυτό το χαρτί η παραγωγή καλούσε την άλλη πλευρά να περάσει να πάρει το συμβόλαιο της Ασημίνας.

Στο συγκεκριμένο χαρτί αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι: «Η κυρία Χατζηανδρέου, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, δεν μας κάλεσε ποτέ, ούτε επικοινώνησε μαζί μας ούτε η ίδια αυτοπροσώπος ούτε μέσω δικηγόρου σχετικά με το συμβόλαιό της, το οποίο δεν αρνούμαστε σε καμία περίπτωση να της το δώσουμε ακόμα και εντός της ημέρας εάν αυτό είναι δυνατό από πλευρά σας.

Για το σκοπό αυτό μάλιστα επικοινωνήσαμε σήμερα μαζί της ώστε να περάσει να το παραλάβει η ίδια. Όμως, η κυρία Χατζηανδρέου μας παρέπεμψε σε εσάς», ενώ στη συνέχεια τονίζεται  πως μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της παραγωγής για να το παραλάβουν καθημερινά από τις 14:00 μέχρι τις 18:00.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!