Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MSR: Επικό πετσόκομμα της Αιμιλίας από τη Vodos και το beef της Ηλιάνας με τη Σελένη, που την έστειλε στα παρασκήνια κλαίγοντας

Δεν σταματούν οι κόντρες των παικτριών στο My Style Rocks αλλά και οι εντάσεις με τους κριτές όπως αυτή της Ηλιάνας με τη Σελένη που την έστειλε στα παρασκήνια κλαίγοντας.

Η Σελένη αυθαδίασε και πάλι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αποτέλεσμα η κριτής να της βάλει… όρια επιπλήττοντάς την.

«Όση ώρα μιλάνε οι άλλοι είναι ωραίο να μην ανοίγεις κουβέντα με άλλους γιατί δεν είναι σεβασμός. Κάνετε το πηγαδάκι σας» της είπε η Ηλιάνα.

«Μονίμως αδικούμαι με όλα τα σχόλια, αλλοιώνεται η προσωπικότητά μου και δεν το ανέχομαι πλέον. Δεν με αφορά η κριτική των κοριτσιών. Εδώ έρχεται ο καθένας και κάνει ό,τι νομίζει» είπε η παίκτρια.

«Έχεις χάσει εντελώς την αντικειμενικότητά σου. Εγώ δεν έχω πει τι είσαι, κάνεις λάθος! Προφανώς και είσαι αυθάδης όταν φέρεσαι με αγένεια» της είπε η Ηλιάνα.



Η παίκτρια δεν άντεξε την κριτική και… κλαψούριζε όσην ώρα παρουσίαζαν το δικό τους concept οι συμπαίκτριές της μέχρι που την πρόσεξε η Κατερίνα Καραβάτου ότι κλαίει και ζήτησε να βγει από το πλατό.




Το πλέον επικό πετσόκομμα της ημέρας όμως ήταν αυτό της Emilia Vodos στην Αιμιλία Σαββάτη.

Η πρώτη έβαλε μονάδα στη δεύτερη και της την είπε.

«Είσαι πάρα πολύ προκλητική βρε παιδί μου. Έχεις βγάλει πάρα πολύ δέρμα» ξεκίνησε να της λέει.

«Αυτές είναι οι απόψεις μου και μέσα και έξω από το παιχνίδι. Το σχόλιό σου είναι ότι όλα είναι προκλητικά. Ξαναδιάβασε λίγο το ρολάκι σου γιατί όσο είμαι εγώ εδώ δεν παίρνει σε καμία να παίζει αυτούς τους ρόλους. Εδώ είσαι αλλιώς, από πίσω είσαι αλλιώς. Αν θες να κρίνεις ένα λουκ θα είσαι αντικειμενική τουλάχιστον» της είπε η Emilia.

«Τι νομίζεις ότι κάνεις και ποια νομίζεις ότι είσαι; Με απειλείς, με ειρωνεύεσαι; Σε μένα θα προσέχεις πολύ πώς μιλάς. Θα προσέχεις τον τόνο σου και δεν θα με κόβεις όταν μιλάω!» ήταν η απάντηση της Αιμιλίας.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!