Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χαμός στο Survivor all star: «Τους ξεβράκωσε»

Ο κακός χαμός προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του All Star Survivor στην ομάδα των Μπλε. Εκεί ο Κρις Σταμούλης θέλησε να δηλώσει την δυσαρέσκεια του για την ψηφοφορία και έβαλε στο μάτι του κυκλώνα την Μελίνα. 

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες», είπε ο Κρις Σταμούλης.

Στο πλευρό του τάχθηκε ο έτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως:

«Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα».

Εκτός από τις συζητήσεις για τους υποψήφιους, συνεχίστηκε και το θάψιμο των Μαρτίκα και Μπάρτζη προς τον Ηλία Γκότση. Στην «εμμονή» του Μαρτίκα με τον Γκότση αναφέρθηκε τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος, όσο και ο νικητής του Survivor το 2018.

Σημειώνεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Κρις Σταμούλης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μελίνα Μεταξά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!