Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μπέττυ Μαγγίρα «έδωσε» τον Κώστα Αναγνωστόπουλου και την Ιλένια Ουίλιαμς

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το δικό της ρεπορτάζ για την σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου και την Ιλένια Ουίλιαμς.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις της τραγουδίστριας, η οποία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή με τον πρώην παίκτη του Survivor, η Μπέττυ Μαγγίρα, επικαλούμενη τις δικές της «ξεχωριστές» πηγές, έδωσε την τελική απάντηση.

«Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα-κατάσκοπο που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά στο πάρκο μαζί βόλτα» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Όταν το πάνελ της εκπομπής προσπάθησε να εκφέρει αντίλογο και να χαρακτηρίζουν «φιλική» τη σχέση τους, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε: «Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το επιβεβαιώνουμε απλά. Καλά να είναι τα παιδιά, χαρούμενα να είναι. Κάποια στιγμή θα βγουν και έξω μαζί, θα φανεί».

«Εντάξει, κυρα-Μπέττυ μου, τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν. Βγήκες εσύ και το ‘πες. Αφού το έκρυβαν. Η γειτόνισσα το είπε, έχεις δίκιο. Θα κατηγορήσουμε τη γειτόνισσα. Εξώδικο στη γειτόνισσα της Μπέττυς» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ε βέβαια. Αφού κυκλοφορούν μαζί, τι να κάνω τώρα εγώ;» του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!