Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

My Style Rocks: Φαρμακερές ατάκες – «Είσαι για τα πανηγύρια» – «Κάποιες εδώ μέσα είναι σαν κρεμάστρες» (βίντεο)

Χαμός έγινε και σήμερα (6/2) στο πλατό του My Style Rocks του ΣΚΑΙ. Και φυσικά ο λόγος ήταν οι βαθμολογίες των κοριτσιών.

Σύμφωνα με κάποιες παίκτριες, έχουν σχηματιστεί κάποιες κλίκες στο παιχνίδι με αποτέλεσμα κάποιες κοπέλες που δεν είναι και τόσο ωραία ντυμένες να παίρνουν μεγάλες βαθμολογίες από τις φίλες τους.

«Θες να μιλήσουμε για μπαλέτα; Ποιος κάνει τα μπαλέτα εδώ μέσα;», ξέσπασε μία από τις παίκτριες.

«Τι είναι τα μπαλέτα; Ένας ένας παιδιά, με συγχωρείτε», παρενέβη η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

«Το έχω παρατηρήσει, γίνεται συνέχεια εδώ μέσα. Αυτές οι τέσσερις βάζουν μεγάλους βαθμούς μεταξύ τους. Θέλω να ρωτήσω αν έχετε κάποιο σκοπό. Η Έμιλυ είπε ότι δεν της αρέσει το λουκ αλλά…», εξήγησε η διαγωνιζόμενη.

Η Emilia Vodos εξήγησε ότι η παίκτρια κάνει μια προσπάθεια και γι΄αυτό τη βαθμολογεί καλά. «Δεν είναι σαν κάτι άλλες που είναι σαν κρεμάστρες εδώ μέσα…».

Απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό και η διαγωνιζόμενη βρέθηκε μπροστά από τους κριτές για να ακούσει και την δική τους κριτική αλλά και για να βαθμολογηθεί.




Τελειωμό δεν είχαν εντάσεις σήμερα (6/2) στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ με τις παίκτριες να πετούν φαρμακερές ατάκες.

Η Ρέινα ετοιμάστηκε για να πάει στις βασιλικές ιπποδρομίες. Την τρίτη ημέρα γίνεται το ladies day και η παίκτρια ντύθηκε για εκεί. Ωστόσο, το outfit της δεν άρεσε σε όλες τις παίκτριες, για το συγκεκριμένο concept.




Η Βασιλική Λιγνού της έβαλε “2” γιατί όπως είπε δεν προσπάθησε ιδιαίτερα για να πάει στις βασιλικές ιπποδρομίες.




«Αυτό είναι ένα σετ», της είπε η Βασιλική.

«Ξεκατινιάσου μόνη σου, είσαι ηχορύπανση δεν θέλω να μιλήσω μαζί σου. Αλέ! Thank you, φιλάκια».

Και οι εντάσεις συνεχίστηκαν και όταν η Emilia Vodos έκανε την κριτική της και της έβαλε άσσο.

«Αυτό είναι αγενές που κάνεις. Ξέρω πολύ καλά που πήγα. Μη φωνάζεις. Αν θέλεις να φωνάζεις… Το παραλήρημα! Βασιλική μη μιλάς. Άντε πάλι με τον στιλίστα, ξεκίνησε πάλι η καραμέλα, είναι δυνατόν; Είναι άκρως προσβλητικό το ύφος σου. Δεν θα συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι. Είσαι για τα πανηγύρια και εγώ δεν ανήκω σε αυτά», είπε η Ρέινα.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!