Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: Το ατύχημα του Κουτσόπουλου σκόρπισε γέλιο στους παίκτες (βίντεο)

Στο πρώτο συμβούλιο των ομάδων για το MasterChef 2023 συνάντησαν η κόκκινη και η μπλε ομάδα τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκεύης στο STAR. Με το… καλησπέρα, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για έναν εκ των τριών κριτών.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος και είχε ένα μικρό ατύχημα με το σκαμπό του. Έτσι, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς καλωσόρισε τους παίκτες των δύο ομάδων, το σκαμπό του έτερου κριτή του MasterChef… αποφάσισε να μετακινηθεί από μόνο του. Ειδικότερα, έπεσε λίγο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του και να μην βρεθεί στο έδαφος. «Ωπα» αναφώνησε ο διπλανός του σεφ,Πάνος Ιωαννίδης με τους παίκτες των δύο ομάδων αλλά και τον ίδιο να ξεσπούν σε γέλια!

«Πήγε να με σκοτώσει, ρε φίλε! Εδώ θα είμαι όμως όσο και να θες» σημείωσε απευθείας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να συμπληρώσει, με χιούμορ, ο Σωτήρης Κοντιζάς «κάτσε, κάτσε έτσι! Το ίδιο είναι! Κάτσε έτσι».

«Ο Κουτσόπουλος παρά λίγο να έχει ένα ατύχημα. Δεν ξέρω, τον έχω δει λίγο πιο τσουπωτό. Δεν ξέρω τι έκανε το καλοκαίρι» πρόσθεσε, στη συνέχεια, ο Γιώργος Πορφύρης που επέστρεψε στην κουζίνα του MasterChef…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!