Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάσος Ιορδανίδης: Μοιράζει απανωτά spoilers για τη «γη της ελιάς» – Ποια τηλεοπτική παρουσιάστρια θα εισέλθει στη σειρά; (βίντεο)

Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» μαζί με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, και δεν δίστασε να μοιράσει ένα σωρό spoilers για τη «γη της ελιάς».

Μιλώντας με γρίφους και θέτοντας πολλά ερωτήματα για τις εξελίξεις της σειράς άφησε άναυδους και την σύζυγό του αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

«Έρχεται η γραμματέας στον Ισίδωρο με σκοπούς. Τι σκοπούς; Πώς θα το αντιμετωπίσει ο Ισίδωρος; Η Μαρίνα περνάει άσχημα, είναι άρρωστη. Θα είναι από τους χαρακτήρες που θα αποχωρήσει από τη σειρά ή θα παραμείνει; Την Αγγελική θα την υιοθετήσουμε και επίσημα και θα τα πάμε πολύ καλά και με την Αντιγόνη.

Η Μυρτάλη πώς θα είναι μαριονετίστας με τον Αλέξη και θα τον κάνει να στραφεί απέναντι από αγαπημένη ηρωίδα της σειράς; Ποια αγαπημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια του καναλιού θα συναντηθεί; Πώς θα αντιδράσει ο Κουράκος με τη δολοφονία του Ανέστη; Ο Δημοσθένης ετοιμάζει εγκληματική μεγάλη κίνηση αλλά δεν μπορώ να πω ποιον αφορά και τι θα γίνει τελικά;», ανέφερε όλο νόημα.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!