Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζέιμς Καφετζής: « Η Εύα Καϊλή μου πρότεινε να συνεργαστούμε…»

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην εκπομπή του Breakfast@star και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην πρόταση της Εύας Καϊλή για συνεργασία τους.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στο πρωινό του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μήνυση που του έχει γίνει από την Acun Medya, ενώ αποκαλύπτει και την πρόταση που του έγινε από την Εύα Καϊλή να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Ο Acun μου έχει κάνει μία μήνυση ύψους 100.000 ευρώ. Είναι για τη συμμετοχή μου στο J2US. Θα δούμε τι θα γίνει, έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και περιμένω κάποια εξέλιξη» δηλώνει ο Τζέιμς Καφετζής, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα για το υπέρογκο ποσό που του ζητά ο Τούρκος παραγωγός.

Του έχει γίνει πρόταση να ασχοληθεί με την πολτική;

«Με είχαν πάρει τηλέφωνο από ένα πολιτικό γραφείο μεγάλου κόμματος να μου πουν να κανονίσω συνάντηση με μία πολιτικό. Σε έχει παρακολουθήσει και θέλει να σε ρωτήσει αν θα σε ενδιέφερε να συνεργαστείτε» αποκαλύπτει ο Τζέιμς Καφετζής.

«Καλύτερα να μην πω ποια είναι, ειδικά αυτή τη στιγμή, γιατί έχει γίνει λιγάκι χαμούλης. Αυτό που της είπα εγώ ήταν ότι είμαι μικρός και θεωρώ κακό να κατέβω στην πολιτική, επειδή έχω αποκτήσει ένα κοινό μέσω ενός reality show» συμπληρώνει στη συνέχεια, αναφέροντας εμμέσως πως πρόκειται για την Εύα Καϊλή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τζέιμς Καφετζής παραδέχεται πως έχει πει ψέματα σε τουρίστες στο αεροδρόμιο πως είναι διάσημος Έλληνας πορνοστάρ, διότι ντράπηκε να τους πει πως έχει βγει από reality, όταν κάποιοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!