Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν έχω δει χειρότερες συνεντεύξεις» (βίντεο)

Το σχόλιό του έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς τη συνέντευξη με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τον συνάδελφό του και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις συνεντεύξεις που κάνει στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

«Η Καρολίνα ήταν μια από τα ίδια. Γυρίζει στις διάφορες εκπομπές του ΣΚΑΪ. Ήταν διάτρητη λογικής, δικαιοσύνης και αισθήματος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο Νίκος Μουτσινάς», είπε αρχικά.

«Ξέρει τη βαθιά μου εκτίμηση από τότε που πρωτοξεκίνησε, γιατί είμαι αυτός που τον πρότεινε στον αείμνηστο Κοντομηνά. Πασχίζω να μην χάσω εκπομπή του, όμως δεν έχω δει γενικά χειρότερες συνεντεύξεις», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξήγησε μάλιστα, τους λόγους που δεν εγκρίνει τον τρόπο, με τον οποίο χειρίζεται τις συνεντεύξεις του ο Νίκος Μουτσινάς.

«Συνεχίζει το στυλ που έχει. Μια συνέντευξη έχει νόμους και κανόνες. Αν εξαιρέσεις τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που τον κουκούλωσε σε αυτό το στυλ, μεγάλες προσωπικότητες παίζουν σε μια έδρα που δεν είναι καν συνέντευξη», εξήγησε.

Όπως ανέφερε αργότερα, ο τρόπος του έδωσε την ευκαιρία στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα να είναι χειριστική.

«Δεν κράτησε το επίπεδο της συνέντευξης. Έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική. Ο Μουτσινάς δηλαδή ήταν ουραγός της ηθικής, της νόησης και της λογικής της. Εν ολίγοις, ήταν μια κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, με τη βαθύτατη εκτίμνηση που σου έχω, κόψε τις συνεντεύξεις», τόνισε κλείνοντας.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!