Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Καγιά: Δηλώσεις φωτιά για το μοντέλο στον After Dark – «Είναι ανυπόφορη, μια στρίγγλα» (βίντεο)

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας κλήθηκε να παίξει στην ενότητα… «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» από όπου πέρασε από κόσκινο τη showbiz ενώ επιφύλασσε μια ξεχωριστή αναφορά στη Βίκυ Καγιά.

Ειδικότερα, οΝίκος Αποστολόπουλοςτόνισε πως «στη Μαρίνα Πατούλη έχω πει ότι πρέπει να της χαρίσω έναν καθρέφτη γιατί πρέπει να δει πως βγαίνει έξω. Αλλά φοβάμαι ότι και ο καθρέφτης δεν θα μπορεί να δει πως βγαίνει έξω».

«Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω από τότε που ξεκίνησε. Με τον Αλέξη έχω κάνει καμπάνια μαζί το 2004. Ο Αλέξης είναι ωραίο παιδί, έχει πολλή έπαρση, όχι απέναντι μου. Πιστεύει δηλαδή ότι είναι κάτι που δεν θα είναι ποτέ. Οπότε θα του έλεγα πως η κότα όταν πίνει το νερό κοιτάζει τον ουρανό».

«Αν έφτιαχνα μια επιτροπή στο GNTM θα έπαιρνα οπωσδήποτε τον Λάκη Γαβαλά γιατί θα παίζαμε καλό τένις. Και ο Λάκης είναι ανεξέλεγκτος οπότε μαζί μου θα ήταν τέλειο γιατί θα ήταν όλο χιούμορ, θα περνάγαμε ωραία. Την Βίκυ Καγιά, όπως είναι τώρα, αποκλείεται. Μια στρίγγλα είναι η Βίκυ! Προσπαθεί να κάνει την στρίγγλα! Όχι, είναι ανυπόφορη η Βίκυ πραγματικά. Την αγαπώ πολύ, το ξέρει αλλά είναι ανυπόφορη. Δεν κάνει η Βίκυ» κατέληξε οΝίκος Αποστολόπουλος

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!