Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εύη Βατίδου: «Αν έδινα μια ευκαιρία στον Αλέξη Κούγια, είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω μαζί του»

Η Εύη Βατίδου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό Μας» για τα όσα είχε δηλώσει για την νυν σύντροφο του πρώην της Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου δήλωσε σε βραδινή της έξοδο για τον Αλέξη Κούγια: «Τον ευχαριστώ και δημόσια που μίλησε τόσο όμορφα, αναπολώντας αναμνήσεις και στιγμές του παρελθόντος, των καλών στιγμών του παρελθόντος. Ίσως λόγω της γιορτής μας, θυμήθηκε όλο αυτό το κομμάτι και με ξανακάλεσε να γιορτάσουμε μαζί. Κάναμε ό,τι κάνουμε συνήθως κάθε χρόνο. Τουλάχιστον με αναζητά κάποιες στιγμές και αυτό με χαροποιεί, γιατί μου αρέσει να έχω καλές, φιλικές, σχέσεις μαζί του».

Μιλώντας για τη σύντροφο, την οποία τόνισε πως δεν συμπαθεί τόσο η ίδια, όσο και τα παιδιά της: «Δεν ξέρω αν υπάρχει η σύντροφος του Αλέξη Κούγια. Δεν έχω καταλάβει. Κάποιος μου είπε, κάτι μου είπανε… Εμένα δεν μου τη σύστησε κανένας. Δεν με νοιάζει τι έλεγε στο παρελθόν για τις σχέσεις μου. Το έχω ξεχάσει, το μέλλον με νοιάζει και όχι το παρελθόν» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί μετά την προσέγγισή του Αλέξη Κούγια, υπογράμμισε: «Εγώ επιθυμώ να έχω μία καλή, φιλική σχέση μαζί του. Δεν ξέρω τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος. Αν θα έδινα μια νέα ευκαιρία σε εκείνον, είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω μαζί του».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!