Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λεωνίδας Κακούρης – «Μαύρο Ρόδο»: Το τρανταχτό spoiler που έδωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Μενεγάκη

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη δραματική σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» και για την αλλαγή συμπεριφοράς του «Θέμη Καστρινού» απέναντι στον «Βίκο».

«Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας, είτε ως χαρακτήρας, είτε ως επάγγελμα» εξομολογήθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Όσο μπορώ να καταλάβω τον Θέμη, την έχει ζήσει τη ζωή του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ χορτάτος…τώρα περνάει πολύ δύσκολα γιατί έχασε μία γυναίκα και θεωρεί πως υπεύθυνος είναι αυτός…η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρουμε τι θα του φέρει. Εάν θα είναι για καλό ή για κακό» προσέθεσε αναφορικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Όσον αφορά στη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ εξηγεί πως ως πατέρας έχει το άγχος μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παραπλανηθεί από έναν έρωτα που μοιάζει ανεκπλήρωτος, ωστόσο δεν γνωρίζει κατά πόσο θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων.

«Όταν πας κόντρα στα παιδιά, πάνε “πιο βαθιά” και είναι λόγω της φύσης, της ηλικίας και των ορίων που ψάχνουν» εξηγεί ο ίδιος.

O ηθοποιός μάλιστα έδωσε ένα τρανταχτό spoiler για τις εξελίξεις στην ιστορία, αποκαλύπτοντας πως ο Θέμης Καστρινός θα ξαναβρεθεί στη Γερακιανή δηλώνοντας ενδιαφέρον για κάποιο από τα κτήματα της Μονής.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!