Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σαρωτική η prime time ζώνη του MEGA – Στην κορυφή της τηλεθέασης «Η γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο»

Σαρωτική πρωτιά στην prime time ζώνη κατέγραψε το MEGA και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέκτησε την κορυφή καταγράφοντας το πολύ υψηλό ποσοστό 22,4% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 5,2 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Αναλυτικά: ΣΚΑΪ 17,2%, ALPHA 15,4%, ΑΝΤ1 10,7%, STAR 3,9%, ΕΡΤ1 3,3%, OPEN 2,3%.

Οι δύο επιτυχημένες σειρές του MEGA, «H γη της ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο», μονοπώλησαν για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών το βράδυ της Τετάρτης.

Η «Γη της ελιάς» ήταν το κορυφαίο πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας συγκεντρώνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών και το υψηλότερο ποσοστό στο σύνολο του κοινού 26,4%.

Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό, συγκλονιστικό επεισόδιο το οποίο σε επιμέρους γυναικείο κοινό κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό 35,7%. Η κάλυψη της σειράς έφτασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Υψηλή απόδοση σημείωσε η «Γη της ελιάς»και στο δυναμικό κοινό 18-54, με το ποσοστό να αγγίζει το 19,2%.

 

 

Υψηλά ποσοστά κατέγραψε και το«Μαύρο Ρόδο»Η δραματική σειρά του MEGA σημείωσε ποσοστό 20,2% στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να αγγίζει τους 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Μαύρο Ρόδο» κατέγραψε ποσοστό 15,4%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 31,6%.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!