Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλη η Emilia στο «My Style Rocks» με την κριτική – Ξέσπασε σε κλάματα

Ένταση επικράτησε στο επεισόδιο της σημερινής εκπομπής του «Μy Style Rocks», όταν η Emilia εμφανίστηκε εμφανώς ενοχλημένη με τη βαθμολογία που δέχτηκε χθες, από την κριτική επιτροπή.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να πει περισσότερα, η παίκτρια απάντησε: «Δεν μπορώ την αδικία γενικά. Γιατί στη ζωή μου είμαι πάρα πολύ δίκαιη και λόγω και της δουλειάς μου. Θεωρώ ότι χθες αδικήθηκα πάρα πολύ με τους βαθμούς που πήρα από την κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα από τον κύριο Κουδουνάρη. Δεν μπορεί το λουκ το δικό μου, της Χριστιάνας και της Τζωρτζίνας να έχουν το ίδιο υπόβαθρο, όλα τα λουκ πήραν βαθμολογία ένα και το δικό μου με layering με τάση με τα πάντα, πήρε πάλι ένα. Εγώ Κατερίνα μου δεν έχω ούτε brand από πίσω για να με ντύνουν, ούτε τίποτα. Εγώ εδώ προσπαθώ πάρα πολύ και θεωρώ ότι αυτό δεν το βλέπουν και με κρίνουν πάρα πολύ σκληρά χωρίς λόγο. Αν είμαι εδώ για να κρίνουμε για την προσωπικότητά μου, τότε να μην είμαι εδώ».

Δείτε το βίντεο




Στη συνέχεια η Emilia άρχισε να φωνάζει στα αγγλικά πως είναι πάρα πολύ άδικο και ξέσπασε ξανά σε κλάματα, όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές. Ο Στέλιος Κουδουνάρης απάντησε στην παίκτρια ότι δεν καταλαβαίνει τι εννοεί με αυτά που λέει: «Δηλαδή τα άλλα κορίτσια δεν αξίζουν το ένα και είσαι καλύτερη από τα άλλα κορίτσια; Με ποια κριτήρια το λες αυτό; Με ποιες γνώσεις; Έρχεσαι εσύ τώρα και μας λες ότι είσαι ανώτερη από τις συμπαίκτριές σου με τα δικά σου κριτήρια;» της είπε ο κριτής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!